Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

Ogarnij sobie mosiężną Murske do skrobania, bo tym plastikiem to wiesz co se możesz wyskrobać :E

Nie kce, nagrzewnica daje radę, po 3-5min leci ciepłe i skorupa odchodzi w całości :P

Przy następnym aucie pewnie będzie trzeba ale cholera, boje sie o szybę :E

Opublikowano
10 godzin temu, Gret napisał(a):

Hondy ocynku nie mają. Jak ktoś chce tym dłużej jeździć to konserwacja podwozia musowo. Chyba najgorzej zabezpieczone auta. 

Coś chyba nie doczytałeś.

Od dawna są ocynkowane, a problem z korozją to może miały auta z lat 90. Obecnie wygląda to tak samo jak w każdej innej marce (czyli szału nie ma, ale nie można powiedzieć że rdzewieją), wiem bo przez moje ręce przeszło kilka tys aut tej marki.

Opublikowano
52 minuty temu, marko napisał(a):

No spoko. Tylko jak patrzę teraz na wysokość rat w tym najmie, to nie jest to atrakcyjna oferta. Rzekłbym, że ten udział własny bulisz co miesiąc. Owszem, jak rozbijasz się co chwilę, to ma to sens. A tak płacisz "na wszelki wypadek"

Moja oferta jest z 2024 i w sumie nie wiem gdzie patrzysz. Wg moich wyliczeń wysokość rat jest naprawdę OK ;) 

Opublikowano

Ale mnie rozłożyło... W nocy z niedzieli na poniedziałek taka gorączka, poty, normalnie pływałem w łóżku. Nie wiedziałem co się dzieje. Dziś już kontaktuję ale i tak pocę się od siedzenia zwykłego. 

Test robiłem na 5 różnych wirusów - nic. 

Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Ale mnie rozłożyło... W nocy z niedzieli na poniedziałek taka gorączka, poty, normalnie pływałem w łóżku. Nie wiedziałem co się dzieje. Dziś już kontaktuję ale i tak pocę się od siedzenia zwykłego. 

tak bywa po odstawieniu używek ;)

Opublikowano
4 minuty temu, galakty napisał(a):

Znajoma z pracy miała 40c przez 3 czy 4 dni, z łóżka nie wyszła przez tydzień... Jakieś gówno panuje teraz :/ zdrowia chłopie! 

Opublikowano
7 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Moja oferta jest z 2024 i w sumie nie wiem gdzie patrzysz. Wg moich wyliczeń wysokość rat jest naprawdę OK ;) 

Patrzę na kilka pierwszych z brzegu ofert. Są absurdalne. W przyrodzie nic nie ginie, hajs musi się im zgadzać. 

Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

Znajoma z pracy miała 40c przez 3 czy 4 dni, z łóżka nie wyszła przez tydzień... Jakieś gówno panuje teraz :/ zdrowia chłopie! 

To aż tak źle u mnie nie jest, 38c max. Ale wiadomo facet gorzej znosi :E 

Najlepsze jest to że kataru i kaszlu w sumie nie mam, jedynie gorączka i ból głowy straszny. Ale ani grypa A, B, Covid, SRV - nic. 

Opublikowano (edytowane)

Tak. To dużo :E

Sprawdziłem z ciekawości. Na dzień dobry mam kilka ofert poniżej 500€. Brutto.

PS: w tzw. sieciówce 455€. Brutto. Już z wliczonym pakietem serwisowym + eksploatacja. 

Edytowane przez marko
Opublikowano
14 minut temu, marko napisał(a):

Tak. To dużo :E

Sprawdziłem z ciekawości. Na dzień dobry mam kilka ofert poniżej 500€. Brutto.

W Polsce to nie jest dużo :) 

Widzę te za 470 euro - to wersja bez AWD :) 

Jak doliczysz żeby to była Tekna Premium i epower e4orce to wychodzi podobnie. 

Opublikowano
1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Mowa o leasingu na firmę czy osobę prywatną? Z ciekawości wczoraj po sąsiedzku zerknąłem na kredyt i leasing w skodzie po sąsiedzku. Wychodzi, że cena w skali cąłości z wykupem to +5k dla Kodiaqa. Chyba nie tak źle? 

Opublikowano
8 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Mowa o leasingu na firmę czy osobę prywatną? Z ciekawości wczoraj po sąsiedzku zerknąłem na kredyt i leasing w skodzie po sąsiedzku. Wychodzi, że cena w skali cąłości z wykupem to +5k dla Kodiaqa. Chyba nie tak źle? 

na firmę. na osobę prywatną to bym nie brał bo się nie opłaca (podatki). :)