Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 5 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Na takich kierowców, najlepiej przestać zwracać uwagę i niech robi co chce. Jak Cie wyprzedzi, to masz spokój (nie siedzi Ci na zderzaku, nie mruga światłami, nie jeździ od prawej krawędzi pasa do lewej, może mu puls spadnie i się uspokoi) a Tobie co za różnica jakie auto jedzie przed Tobą - nie przyśpieszać, nie zwalniać, niech sobie jedzie -
Przez Keller · Opublikowano
I tu widać Twój brak logiki. Bo akceptujesz tylko to co wprowadzą i zawsze chwalisz. Ale tylko gdyby wprowadził to Twój rząd. Jakby konfederacja zarządziła to byś tępił. Dobrze wiemy że masz ten "bias". A co do dzieci czy nie zrobiłem... chcesz dostać bana kolego wg pana który nas pouczył wyżej, bo wiesz ile zjesz. Czekam nadal na filmik jak wyrzucasz puszki po piwie do niedziałającego butelkomatu. Ale bym zobaczyl jaki jesteś ZA DO WO LONY Why not? Śmieciarze dostają pensje za coś. Może za małą. Nie, nie chodzi że się nie da wszędzie, tylko u nas jest to robione by nas obciążyć. Czemu np. nie jesteś za tym by dać te 50 gr za butelkę ale temu co robi dobrze "środowisku" jak to nazwałeś? Nie bój. Odpowiedni kosz - duży i ludzie nie zgniotą i umyją, nauczą się. Ale do tego trzeba E DU KA CJI. Moim zdaniem niewielka różnica, bo sklepów macie dużo. Każdy by miał swój obszar. Naprawdę wolę iść wyrzucić śmieci wtedy gdy wyrzucam a nie gdy kupuję. to są inne cele. No ale to jest Twoja wizja. Przecież butelkomaty to jedna ze spraw takiej propagandy. Potem zakaz internetu np. każdy jedno konto. Zakaz gotówki bo trzeba każdego sprawdzać. Kamery wszędzie bo każdy to potencjalny przestępca. Lubisz reżim ale tylko tam gdzie Twoja partia tak mówi. -
Przez marko · Opublikowano
Ekhm... Ja powiem "to zależy". Jak jesteś świadomym człowiekiem, to na pewno robisz tak, żeby było dla Ciebie korzystnie. A korzystnie niekoniecznie musi oznaczać opłacalnie. Więc jak bierzesz auto na JDG, to jakieś pieniądze z tego odzyskasz. Jak bierzesz w leasing konsumencki czy tam najem, to też musisz mieć powód. A powodem może być chociażby niezawodność auta. Fakt, nowe też się psują, ale ryzyko jest dużo niższe. Jak ktoś nie potrafi tego spiąć finansowo, to jego problem, gdzie na pewno jest trochę takich ludzi. Chociaż w Polsce sam nie zdecydowałbym się na leasing/najem czy w ogóle nowe auto. Korelacja kosztu auta do innych kosztów jest duża. -
Przez Dresiq · Opublikowano
Red Dead Redemption 2. Specjalnie dla kontrastu, aby porównać tę grę z dzisiejszymi AAA. -
Przez maras2574 · Opublikowano
5 min na trasie 20 km to i tak bardzo dużo. Ale ok, 5 min dziennie, 25 min na tydzień itd.... Mówię o codziennej drodze do pracy, nie jesnorazowo. Dla mnie to masa straconego czasu, serio. Moja droga do roboty wynosi 35 km, z tego kilka kilometrów trzy pasmowej A2. ( niektórzy mistrzowie lecą tam 90 km/h środkowym lub lewym pasem!) Na prawdę cieszę się gdy w domu jestem te 5 czy 10 min wcześniej Można szybko i bezpiecznie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi