Nie wiem czy wiesz ale pompy w dystrybutorach na stacjach paliw zasilane są prądem i do działania wymagają - prądu.
Także może już teraz zaplanuj sobie gdzie w razie wojny będziesz się tankował bo uwaga ponad 45% stacji w Polsce nie posiada na stałe infrastruktury awaryjnego zasilania zdolnego utrzymać działanie dystrybutorów!
Do tego uwzględnij fakt, że służby mundurowe, wojsko i podmioty realizujące zadania obronne mają pierwszeństwo w dostępie do paliw.
Może już teraz zatankuj sobie "mauzera"
No to Ci nienaukowo wyliczyłem, że jest raczej poniżej 34 dBA Zresztą, to są skrajne warunki pracy dla tej karty bo a) max oc stosuję raczej tylko do syntetyków lub w kilku pozycjach gdzie w brakuje mi fpsów do 100 i wyżej b) q2rtx ciśnie kartę na 100% równiutko, nawet te skrajne gry z a na 99, a to wbrew pozorom spora różnica c) profil do casualowego użytkowania i tak jest na 2800Mhz/0,93v i rpm na stałe na 37%, czyli mam nawet mniej niż te techpowerupowe 25dBa na karcie.
Także, młockarni nie ma.
A Twoje AC pokrywa całość szkody dla nowego czy dla używanego samochodu? GAP bierzesz po to, że jak np. 3 latkiem będziesz miał całkę to AC zwróci wartość samochodu jako wartość 3 letniego samochodu a GAP dopłaca do kwoty tej, którą masz na fakturze w dniu zakupu. Inaczej mówiąc. Kupiłeś w 2023r samochód za 200 tys, dzisiaj jest on wart 140 tys. Jak Ci go ukradną to AC zwraca 140 tys a GAP dodatkowe 60 tys.
Jak Twoje AC pokrywa całość szkody, czyli kradną Ci 3 latka a zwracają jak za nowego z salonu - daj namiary na to AC.
Rekomendowane odpowiedzi