galakty 5 466 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, marko napisał(a): Za to indukcja jest po prostu najczystsza. Ja bym najpierw sprawdził, jakie garnki są w kuchni. Żeby nie było, że połowa się nie lubi z indukcją. I garnki też najczystsze. Od kiedy mam indukcję to zero przypaleń i brudu, czyściutkie wszystko, chce się gotować. I polecam wziąć taką co ma moc na skali, a nie plus/minus bo oszaleć można Ja mam po poprzednikach Electrolux Whirlpool i spoko jest, ale brak porównania do innych. Edytowane 26 Lutego przez galakty 1
huudyy 3 510 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Ja mam płytę Whirlpoola I BARDZO NIE polecam 1
Gret 1 024 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 7 minut temu, huudyy napisał(a): Ja mam płytę Whirlpoola I BARDZO NIE polecam jaki model?
Katystopej 2 171 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 32 minuty temu, galakty napisał(a): Ja mam po poprzednikach Whirlpool i spoko jest 20 minut temu, huudyy napisał(a): Ja mam płytę Whirlpoola I BARDZO NIE polecam Jeden rabin powie tak, drugi powie nie 1
lesiu155 461 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Mi się ostatnio spodobała matowa Electroluxa. To jest nowość, ciekawe jak z upływem czasu to będzie wyglądało. Jak przyjdzie mi wymienić to na pewno przechodzę na 80 i pewnie pójdę w tę matową jeśli to się sprawdzi. Edytowane 26 Lutego przez lesiu155
galakty 5 466 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 12 minut temu, Katystopej napisał(a): Jeden rabin powie tak, drugi powie nie Sorry, mam Electrolux jednak, sprawdziłem w necie po obrazkach bo znowu w delegacji jestem
GordonLameman 10 308 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 2
Totek 994 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Zamiast pisać kto na wiosnę wypruje wydech i wstawi pustą rurę to piszą o kuchenkach. Geriatria tu już na całego Ktoś wybiera się na jakiś zlot w tym roku?
Katystopej 2 171 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, Totek napisał(a): Ktoś wybiera się na jakiś zlot w tym roku? Tak, ja w maju i czerwcu na wędkarski
Katystopej 2 171 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 44 minuty temu, marko napisał(a): Dwa miesiące będziecie gapić się w spławik? Nie w spławik tylko kieliszek i nie 2 miesiące tylko 3 dni w maju i 4 dni w czerwcu 2 1
huudyy 3 510 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, Gret napisał(a): jaki model? https://www.whirlpool.pl/plyta-indukcyjna-szklanoceramiczna-whirlpool-wf-s5060-cpbf-869991662430/p irytująca w użyciu - nie jest zbyt responsywna, nawet mała ilość wilgoci na płycie sprawia że się blokuje w poprzednim mieszkaniu miałem Electroluxa i nie narzekałem Edytowane 26 Lutego przez huudyy
jarux 275 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 godzinę temu, marko napisał(a): Masakra... z kim ja tutaj się zadaję?! Stare pryki jarają się kuchenkami. Jutro co? Przegląd aktualnych trendów w meblach kuchennych? Chociaż nie, to też już było Jeszcze nie bylo polecania balkoników oraz chwalenia się kto jak je stuningował
jarux 275 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, marko napisał(a): ja już pisałem, że uczę się jeżdzić na rolkach. Kryzys wieku średniego się zbliża jeszcze jest plan na deskorolkę Zmieniam zdanie, następnym tematem zapewne będzie "która maść przeciwbólowa jest najlepsza"
huudyy 3 510 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 21 minut temu, marko napisał(a): jeszcze jest plan na deskorolkę 3
Katystopej 2 171 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 52 minuty temu, jarux napisał(a): Jeszcze nie bylo polecania balkoników oraz chwalenia się kto jak je stuningował Za 30 lat na forum geriatrycznym będziemy o tym rozmawiać 46 minut temu, jarux napisał(a): Zmieniam zdanie, następnym tematem zapewne będzie "która maść przeciwbólowa jest najlepsza" Mam lewe kolano po wypadku/kontuzji 17 lat temu, czasem noga mnie aż rwie i wykręca, wtedy wjeżdża cały na srebrno Diklofenak i mogę zasnąć bez problemu Edytowane 26 Lutego przez Katystopej 1
trepek 2 046 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Powiem ciekawostkę ile dają lokalne sociale Rodzice sprzedawali Kię Sportage. Półtorej miesiąca wisiała na otomoto, cena w dolnym zakresie średniej. Zainteresowanie tym ogłoszeniem było, hmm... sporadyczne. Raz na jakiś czas ktoś napisał, że daje jakąś śmiesznie niską kwotę i wsiada do samochodu by kupić, ktoś miał przyjechać oglądać ale finalnie nie dojechał. No słabo. Wystawiłem ogłoszenie wczoraj na marketplace, dodałem ogłoszenie do wszystkich okolicznych grup typu kupię/sprzedam, samochody z jakiegoś tam rejonu etc. Z zegarkiem w ręku, po 18 godzinach od wystawienia, kupujący odjechał samochodem. Symboliczne targowanie o kilka % ceny i poszło. I jeszcze chętni byli na przyjazd dzisiaj. WTF 1 1
Gret 1 024 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego dobrze wiedzieć bo będę zaraz wystawiał swojego złoma 1
trepek 2 046 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Spróbuj z marketplace, jestem w szoku że tak szybko się sprzedał.
trepek 2 046 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 46 minut temu, bleidd napisał(a): Facebook marketplace? Tak jak dodasz na marketplace to FB sugeruje do jakich grup mozesz dodac ogloszenie jeszcze. Limit to 20 grup co ciekawe, nie trzeba byc ich czlonkiem. 1
huudyy 3 510 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 47 minut temu, marko napisał(a): ciekawostka: poszukajcie sobie info na temat lokalizacji amerykańskich baz wojskowych. Następnie wchodzicie na marketplace, zawężacie poszukiwania do konkretnego regionu i... nagle ukaże Wam się wysyp amerykańskich aut do sprzedania nie wiem jak z samą papierologią, ale aut jest sporo. Marko, my nie Niemcy u nas hamerykanów, tym bardziej ze ściąganymi autami jak na lekarstwo miałem kiedyś kumpla co w Ramstein służył, to swoją Celicę przytargał. Edytowane 26 Lutego przez huudyy
KiloKush 966 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) @GordonLameman Jakiego Chat AI używać do spraw prawnych? Próbuję zrobić pozew do sądu pracy z Gemini ale on cały czas gubi wątki Mam 6 punktów, o które chcę oskarżyć byłego pracodawcę, a Gemini co chwilę o paru zapomina No i z racji niskiej kwoty, pogorszenia stanu majątkowego brakiem wynagrodzenia oraz skomplikowaniem sprawy ( udowodnienie mobbingu, dużo długich maili od pracodawcy) od razu też składam wniosek o prawnika z urzędu. Edytowane 27 Lutego przez KiloKush
GordonLameman 10 308 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 1
Rekomendowane odpowiedzi