Tak, Koronie rośnie.
Społeczeństwo się radykalizuje i coraz więcej radykalnych osób po prawej stronie widzi, że PIS jest fałszywy w tym co mówi a co robi. Stąd PISowi maleje a Koronie rośnie.
Tu nie chodzi o odklejenie. Tzn. jasne, jest część powiedzmy "ideologiczna", ale tez biznes. Bo ci nielegalni imigranci to też źródło taniej siły roboczej dla wielu branż, np. budowlanki, zwłaszcza małe i średnie firmy, gdzie łatwiej o przymknięcie oka na procedury, a przynajmniej nie zadawanie kłopotliwych pytań. I duża część z tych nielegalnych płaci nawet podatki,,, zwłaszcza ci co planują zostać dłużej i liczą na jakieś amnestie czy złagodzenie przepisów. Pozbycie się ich mogło by odbić się na gospodarce stanu.
A widzisz, good point. Ten chłop mam wrażenie, że powinien sobie dawkować to forum bo widać, że za bardzo się wczuwa/angażuje. Za dużo po prostu. Dla mnie jest to dziwne, to tylko forum w internecie.
Co do zamiany to cóż, kto co lubi, dla mnie obydwie karty podobny standard.
Miałem PNY ale akurat rtx 2070 super i była przeokrutna suszarka, wczesniej jakiegos 2060 od palita i też no szału nie było. Dopiero teraz przy ASUS TUF jestem naprawdę zadowolony z kultury pracy.
Późno bo późno, ale odpisuje
Temperatury są ok, GPU ,75 stopni, max 80, to samo CPU. Komputer był serwisowany pod kątem temperatur i miałem go czyszczonego wraz z wymianą starych past na PTM7950 Honeywell. Od tej pory myślę że daje radę bo wcześniej na procesorze temperatury sięgały rzędu 95-100 stopni i dławienie termiczne procesora mialo miejsce.
Rekomendowane odpowiedzi