Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Gang napisał(a):

Żona kiedyś miała huaweia i banda od nich, potem na przesiadce na Samsunga, band śmietnik, bo to tylko z huaweiem. 
Dla mnie skreślona marka przez to. 

ps. S23 Ultra żona zachwycona! mega telefon. w pracy ma jedyna Samsunga, tak całe iphony... już iphone nie ma lepszego aparatu... ;) 

U mojej mamy Huawei Fit Watch chodzi bez problemu z Motorola Edge 40. 

Ale już P20 Pro nie Bangla z wyżej wymienionym Samsungiem. 

Z drugiej strony P20 Pro postawił wysoko poprzeczkę. Ekran ma świetny jak na swój wiek. Nawet w służbowym S21 FE zauważam że ekran jest gorszej jakości. Szczerze mówiąc to gdyby nie służbowy to nadal prywatnie bym kartę trzymal w Huawei. 

Opublikowano

ale band od huaweia nie działał. 

nie band od xiaomi cxy cos takiego. 

Lary żona wcześniej miala mate 20 pro czyli biznesowa wersja tego co Ty pisałeś. telefon też mega. po prostu zachciało sie jej samsunga. 

a ze ja nigdy nie miałem telefonu za więcej jak 1000zl i to od 10 lat nie mam swojego sprzętu...to zona ma budżet x 2 ;p 

teraz jako zegarek ma Garmina... i święty spokój, wszystko działa, ładuje raz na 10 dni czy vos takiego. luzik.

Opublikowano
22 minuty temu, Gang napisał(a):

ale band od huaweia nie działał. 

powtórzę jeszcze raz, tak, miałem mi banda huawei ( honor ) z samsungiem a52s, później a54, wszystko działało

syn ma mi banda 8 huawei z iphhonem 15, wszystko działa, wcześniej miał też 6, ale po 2latach nie wytrzymał pływania..

Opublikowano
11 minut temu, bergercs napisał(a):

Czyli z nowszej opcji (od nr 084-->)

:

L
1K0 407 271 BT
czesc wycofane: 1 kwi 2015
1K0 407 453  X
czesc wycofane: 1 cze 2015
3C0 407 271 AJ

P:
 1K0 407 272 EL
czesc wycofane: 1 mar 2015
1K0 407 454 LX
czesc wycofane: 1 paź 2015
1K0 407 272 CR

dzięki jeszcze raz - z tego co widzę, to nówki raczej nie do dostania?

Opublikowano
9 godzin temu, Katystopej napisał(a):

Huawei Health nie ma w sklepie play odkąd dostali bana w usa, teraz pobierasz tą apkę z googli prosto ze sklepu huaweia.

dobra teraz wiem, na tym utknąłem. jakoś nie mogę przekonać się do pobierania czegoś z poza sklepu. 
Próbowałem z jakimiś alternatywnymi aplikacjami i nie mogłem sparować. 

Opublikowano (edytowane)

Ja pierdziele. Pierwszy raz pojechałem do pracy odkąd odebrałem auto po wymianie rozrządu. Dziś pojechałem 11 km w jedną stronę. Po pracy jak odpaliłem auto kontrolka niski poziom płynu chłodniczego. Powrót z postojem na kupno i wlanie 1L płynu chłodniczego. Pod dom dojechałem już bez dymienia więc chyba już tam nic nie ma. Dymi gdzieś mocno od spodu silnika. Mechanik mówił, że uszczelniacz wału nie pasował i zamówił jakiś inny. Chociaż ten komplet rozrządu to OEM do mojego modelu. Gdzieś tak w połowie drogi powrotnej auto zaczęło bardzo mocno dymić.

Edytowane przez KiloKush
  • Sad 4
Opublikowano
54 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Tu nie ma co płakać ale co mogło się stać, że przez 4 km jazdy auto pozbyło się całego płynu chłodzącego?

Nie trzeba wielkiej nieszczelności żeby płyn uciekł w 500m ;)

Opublikowano (edytowane)

Ujowy ten blak frajerdej powiem wam szczerze. Jedynie TV można było fajnie dorwać jak podesłany przeze mnie LG czy zaraz na allegro będzie Philips oledowy też z 5 na 4k. A tak to bieda trochę. Polowałem na głośniki i praktycznie żadnej konkretnej promocji. W końcu kupiłem z outletu po prostu. 

Edytowane przez lesiu155
  • Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• No ja byłem na pogrzebie, nie raz. W mieście na największym cmentarzu mam kaplicę, gdzie zwykle są nabożeństwa, na kolejnym tak samo. Nie wiem, co się dzieje w przypadku, gdy nabożeństwo jest w rodzinnej parafii zmarłego, ale nie kojarzę praktycznie żadnego kościoła bez parkingu czy placu przed wejściem, poza takimi w ścisłym, zabytkowym centrum, ale zdaje się, że nawet na teren ciasnego starego miasta karawany wyjątkowo mogą wjeżdżać.   Tutaj sytuacja mimo wszystko jest IMHO specyficzna. O ile dobrze widzę, nie ma bezpośredniego przejścia z kościoła na parking, jeśli już, to przez budynek klasztoru/szkoły (?). Inna opcja to właśnie niesienie trumny wzdłuż Czerniakowskiej do skryżowania i potem Nowosielecką do wejścia na parking.   Tak, na wsiach jeszcze jakiś czas temu nosiło się albo i nadal przenosi trumnę z konduktem na cmentarz, jeśli jest blisko kościoła. Ale szczerze mówiąc - jakoś tego w centrum miasta nie widzę.  Albo tam powinien być dopuszczony wjazd obok przystanku (a faktycznie nie ma - wszędzie słupki - i jest tam przystanek) albo nie powinno tam być pogrzebów. Skoro już jednak są, to na karawan przymknąłbym oko.  Ja wiem, że raz na milion jakieś dziecko akurat - ale to są skrajne przypadki, generalnie nic nikomu nie ma prawa się stać jeśli karawan na pięć minut wjedzie na chodnik. A podejrzewam jeszcze, że i pogrzeby nie odbywają się tam masowo?   OK, jasne, dura lex... no ale komentarz mam do tego chyba taki jak większość - Konfitura kiedyś w końcu wyłapie ostry wp...l i, jak tłumaczył klasyk: nie będę popierał, ale zrozumiem. A wcale nie jestem fanem kościelnych jasełek.
    • @Dikson Spotkałem się z takim czymś na początku zeszłego roku na OLX, kilka takich kont zgłosiłem i je zablokowali. Widać, że jest to walka z wiatrakami, najwidoczniej dalej udaje im się oszukiwać ludzi. 
    • Gdzie w końcu kupiłeś?  Ja akurat złotego wolę i nawet w przezroczyste etui wsadzę bo mi się bardziej podoba . 
    • Długo czytałem ten temat bez konta, ale w końcu nadszedł czas na kupno OLEDa. Do tej pory własciwie byłem nastawiony na Asusa PG27UCWM, ale ostatnio też zacząłem się jednak zastanawiać nad QD, a dokładniej Dell AW3426DW. Nastawienie na WOLEDa (czy jak to się tam teraz zwie bez white pixela) było głównie z obawy przed rysami przy czyszczeniu, ale niby w tej najnowszej generacji mocno poprawili wytrzymałość ekranu. Okno mam typowo za samym monitorem, więc z tym nie powinno być problemu, bo wprost na niego nic nie świeci + w razie czego mam rolety. Sam monitor będzie na ramieniu, więc minusy i plusy podstawy tych modeli mnie nie interesują. Mogę prosić o podpowiedzi czy warto iść w QD czy jednak poczekać np. na testy tego Asusa jak już się pojawi? Ew. może popatrzeć na jakieś inne modele QD oprócz tego Della, bo jednak do tej pory siedziałem na IPS 16:9, więc będzie to spory przeskok. Monitor będzie do grania, przeglądania internetu i okazjonalnego oglądania filmów (chociaż od tego głównie mam LG C4). Z takich dodatkowych rzeczy, to też nie mam zamiaru jakoś bardzo dostosowywać się pod monitor, jak np. ukrywanie paska windows. Mam świadomość, że szybciej się przez to może wypalić. Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.
    • Szczerze jakiekolwiek podświetlenie za ekranem, nie ważne czy to Ambilight wygląda całkiem dobrze na ekranach LCD z dużą ilością stref, żeby "podreperować" kontrast i zniwelować blooming. Na OLEDach granie, czy oglądanie filmów z takim pierdolnikiem oświetleniowym za ekranem, całkowicie zabija immersje i ten efekt wow OLEDa. Ale to moje zdanie i każdemu może podobać się co innego. Testowałem różne i jak już ktoś chce jakieś oświetlenie za ekranem to ciepłe białe ustawione na jak najniższą jasność. Mowa oczywiście o całkowicie ciemnym pokoju. To drugie stanowisko co wkleił @azgan jeszcze ok jakby wyłączyć te świecące kwiatki i  jasność na minimum. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...