Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jagular · Opublikowano
O niczym Fajnie jest mieć jakieś gadżety, ale jak się ich nie ma, to świat się nie zawali. W końcu zawsze coś będzie do kupienia lepszego, droższego, itd, itp. No chyba że mogę sobie zażyczyć ładnego domu w dobrej lokacji w Bel Air, na północy Tajlandii, czy w Szwajcarii, to tak, z uprzejmości przyjmę taki prezent -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/intel_x86s_koniec_projektu-37455.html Ktos tupisal o przyszlosci tego ? @AMDK11 Niestety magicznymi sztuczkami nie wyklepia lepszej wydajnosci Beda tylko subtelne roznice. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Co ma pc do tematu? Rozmawiamy o konsoli na której jest alternatywa, wystarczy mieć napęd. Jeśli ktoś nie zbiera gier to odsprzedawanie ich po ukończeniu ma sporo sensu. Ja zostawiam sobie te tytuły, które bardzo mi się podobały natomiast gnioty sprzedaję. Ff7 rebirth wybitnie mi się nie podobał, kupiłem za około 300zł i odzyskałem z tego ponad 200zł. Jakbym kupił w cyfrze to bym został z gniotem i właśnie dlatego wolę mieć napęd. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Modele super powstaly dlatego, ze premierowe modele byly slabo wycenione i okrojone oraz byl spory zapas wszystkiego. To czy powstana Superki wszystko zalezy od wyceny nowego genu na premiere. Moze sie okazac, ze bedzie jak z Ampere czyli gen bez Superek bo karty beda juz "przewatowane" na premiere i nie zaoferuja takiego skoku jak z Ampere na Ade. Osobiscie wole wersje bez superek i odkrycie wszystkich kart na premiere -
Przez Michaelred · Opublikowano
Nie, to nie ja mam tu mam problem. Podstawowe pojęcia semantyki i logiki formalnej to jest coś czego uczą na Filozofii. Z tego co pamiętam miałem z tego 5 jako jedna z 2 osób w grupie Z resztą. Może ty w pracy zajmujesz się rzeczami wbrew pozorom banalnymi i wywołującymi mało emocji? Tutaj na forum w tematach politycznych ewidentnie budzi się w tobie sporo emocji. To nie pierwszy raz kiedy ludzie od polityki dostają "małpiego rozumu" i logika idzie w las.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi