Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Czyli jednak Hądą to über alles w motoryzacji, i te F1 jako truskawka na torcie -
Przez VRman · Opublikowano
A gdzie chcesz uciekać? Bo mi się wydaje, że nie ma dokąd już. Wszędzie gdzie bym chciał, zdaje się być wdrażany plan "Strzelimy Sobie W Stopę" -
Przez serwal4 · Opublikowano
Ja w zasadzie żadnego auta sensownie nie kupiłem, także u mnie nie ma klucza co "przeżyję w używce"; Choć najmłodsze auto jakie miałem to to miało 8 lat. W sumie - po zakupie swojej używanej VC mam próg bólu ustawiony na prawdę wysoko Fluence też był kupiony na spontana, jedyny oglądany, bez namysłu czy na pewno on (jako model/marka). Cena z czapy, obity, porysowany no ale prima sort jeden Właściciel realnie i polski salon! No ale pomijając Civic, jest to od 10 lat najdłużej posiadany przeze mnie gruz/samochód, który zrobił jednocześnie najwięcej kilometrów ze mną + najmniej odwiedzał mechanika; -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Mechanicznie ma się trzymać. Wybaczyć można pierdoły eksploatacyjne w ramach dobrego smaku. Skazy w środku na plastikach, czy też kierownicy mogą być, nie jest to w końcu nówka. No i blacharka. Tutaj musi być w miarę możliwości perfekt. Blacharka dla mni jest najważniejsza. Jakaś tam rysa i wgniotka ujdzie, ale jak widać coś niepokojącego to lepiej odpuścić. Dzisiaj koszty lakierników i blacharzy potrafią mocno nad szarpnąć budżet. Jak coś było łatane mało umiejętnie (po np jakiejś stłuczce) to też z czasem wyjdzie i dowali finansowo. Tutaj trzeba uważać, bo raz to jakość (powłok lakierniczych, cienkich blach) dzisiejszych aut, a dwa ceny usług. Polerka działa cuda 😉 Swoją drogą przykład kolegi sprzed już ładnych kilku lat wstecz. Piękne E39 od handlarzyka. No wypacykowane, trzymające się bardzo dobrze. Po półtora roku powychodziły takie babole, że szkoda gadać. Mechanicznie pal licho, mogło być gorzej, ale blacharsko to gość był czarodziejem improwizacji. Gruz był idealnie przygotowany pod sprzedaż, idealnie -
Przez Wercyngoteryx · Opublikowano
Tylko jakie to ma znaczenie w kontekście wyznawców PiS? Obojętnie kogo wystawia i tak ma ich głos. To będą raczej wybory kategorii który obóz podzielonej Polski jest większy. A odpowiedź jakich ludzi jest w przewadze pozostawiam wam Poczekajmy do 2027. Potem zawsze pozostaje drugi wybór i ewentualną ewakuacja za miedzę dla osób które nie chcą brać udziału w tej zbiorowej degrengoladzie. Bądź obserwacja jak garstka wybranych tuczy się na tuszy narodu, jako opcja dla tych z nutką perwersji
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi