RTX5090 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jako właściciel nieśmiertelnego gen13 zakładam temat dla tych co chcą trochę ponarzekać albo i nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paw79 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s I5-14600KF z Assasins Creed Shadows, Ubisoft+ Classic na 6 miesięcy i ramką Silver Monkey za 879zł. Jak ktoś sobie ogarnie tanio Z690/Z790 do tego i nie ma nadzwyczajnych wymagań, to z piwkiem/popcornem w ręku może obserwować wszystkie premiery CPU co najmniej do czasu wydania kolejnej generacji konsol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpl Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Mój narazie chodzi. Miałem pewne obawy po tym jak wieszał się w jednej grze ale okazało się że winna jest gra i 11 letni zasilacz :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tornado3 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 23 godziny temu, Paw79 napisał: I5-14600KF z Assasins Creed Shadows, Ubisoft+ Classic na 6 miesięcy i ramką Silver Monkey za 879zł. Jak ktoś sobie ogarnie tanio Z690/Z790 do tego i nie ma nadzwyczajnych wymagań, to z piwkiem/popcornem w ręku może obserwować wszystkie premiery CPU co najmniej do czasu wydania kolejnej generacji konsol. płyta "B" też sobie z tym prockiem poradzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel_krk Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Poradzi ale sobie UV nie zrobisz, ani ładnie ramu nie ustawisz, dlatego warto dołożyć trochę do zetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Pro rs z790 kosztuje nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tornado3 Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, wrobel_krk napisał: Poradzi ale sobie UV nie zrobisz, ani ładnie ramu nie ustawisz, dlatego warto dołożyć trochę do zetki UV -100mv plus LLC Nie rozumie co znaczy "ładne ustawienie ramu" to jakieś ukryte opcje których nie ma na B ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Dnia 30.10.2024 o 13:06, Paw79 napisał: I5-14600KF z Assasins Creed Shadows, Ubisoft+ Classic na 6 miesięcy i ramką Silver Monkey za 879zł. Jak ktoś sobie ogarnie tanio Z690/Z790 do tego i nie ma nadzwyczajnych wymagań, to z piwkiem/popcornem w ręku może obserwować wszystkie premiery CPU co najmniej do czasu wydania kolejnej generacji konsol. Alez mi gula zazdrosci rozchustales tym dealem, u mnie niestety takiego dobrego deala nie ma i za £190 z amazonu wzialem. Niestety bez AC Shadows 1 godzinę temu, Tornado3 napisał: UV -100mv plus LLC Nie rozumie co znaczy "ładne ustawienie ramu" to jakieś ukryte opcje których nie ma na B ? Sam na poczatku ustawilem wlasnie z ofsetem, ale tera zmienilem metode na CPU Lite Load i IA CEP disabled. CPU LL przy najnowszym biosie/mikrokodzie defaultowo wali plyta na 22 a tak to pieknie i chlodniej chodzi na LL 7, zachowujac ta sama wydajnosc. Zobaczymy jak to bedzie sie dalej zachowywac jak mu troche zwieksze takty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekRTX Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Sam muszę się zastanowić nad tym 14600kf, choć nie wiem czy zobaczyłbym różnicę przy tej karcie. Cena kusi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom25 Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Sheenek napisał: Sam na poczatku ustawilem wlasnie z ofsetem, ale tera zmienilem metode na CPU Lite Load i IA CEP disabled. CPU LL przy najnowszym biosie/mikrokodzie defaultowo wali plyta na 22 a tak to pieknie i chlodniej chodzi na LL 7, zachowujac ta sama wydajnosc. Zobaczymy jak to bedzie sie dalej zachowywac jak mu troche zwieksze takty. Ja używanym V-Core "Override Mode" i mnożniki P/E-Core na All Core , zrezygnowałem z krzywej napięć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wallec Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) Jakie wyniki robi i5 14600k? Mógłby ktoś wrzucić screena analogicznego do tego poniżej? Edytowano 8 godzin temu przez wallec 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Ja jestem bardzo zadowolony z 1340p,w 60 watach mieści się większość zegara.Do tego jest różnica między single a duall rank ok 10 procent a nie miało być ,chyba że to dotyczyło ddr5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się