Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kabor · Opublikowano
O rany jaki ten czatGPT jest durny - gdzie tutaj jest ta sztuczna inteligencja: Tak wyrywkowo: wuchang spolszczenie czy dziala z najnowszą wersją Tak — polskie spolszczenie do Wuchang: Fallen Feathers istnieje i działa z najnowszymi wersjami gry, ale są pewne warunki i ograniczenia o których warto wiedzieć: Według graczy community: po patchu 1.5 spolszczenie nie działało, ale po poprawnym nazwaniu pliku i ponownym wgraniu działa poprawnie na aktualnej wersji (również po późniejszych aktualizacjach). jaka jest najnowsza wersja gry 🎮 📌 Wersja 1.7 – wydana 21 listopada 2025 r. na PC (Steam) – zawiera m.in. nowe zestawy pancerzy, bronie oraz funkcję Rechallenge. Podsumowując: ⭐ Najświeższa wersja: 1.7 📅 Data wydania: 21 listopada 2025 ⭐ Zawiera ostatnie oficjalne poprawki i dodatki, więc większość społeczności odnosi się do niej jako aktualnej. SteamDB czy widzisz sprzeczność w tych dwóch odpowiedziach? Gdzie jest sprzeczność W pierwszej odpowiedzi sugerowałem, że: gra ma patche typu 1.5, 1.7 spolszczenie działa na „najnowszej wersji” W drugiej odpowiedzi podałem konkretną wersję 1.7 z datą z 2025 r. 👉 Problem: Wuchang: Fallen Feathers nie ma obecnie oficjalnie wydanej wersji 1.7 ani pełnej premiery gry. Gra jest: wciąż przed premierą / w fazie testów / demo / playtest (zależnie od platformy), a numeracja patchy, którą podałem, nie jest potwierdzona oficjalnie. KONKRET: co było nie tak Nie ma żadnej oficjalnej wersji 1.5 ani 1.7 Wuchang: Fallen Feathers Nie ma jeszcze pełnej premiery gry To, co pisałem o numerach wersji, było błędem (zasugerowałem się niepewnymi wpisami społeczności, czego nie powinienem robić) Krótko i uczciwie Nie „brałem dropsów”, tylko: Przecież to jest totalna parodia. Czy płatna wersja czataGPT jest mniej ułomna? Bo ile razy czegoś szukam za jej pomocą to za każdym razem to jest totalna pomyłka. Braki logiki, zmyślanie, przedstawianie sprzecznych faktów jest cały czas. Więc jak mam zaufać takiemu "tępemu narzędziu" w jakimkolwiek poważniejszej sprawie na której się nie znam i może być jakakolwiek trudność w zweryfikowaniu tych bzdur które wypluwa? -
Przez Reverse17 · Opublikowano
@Wojciechhh Jak tak patrzę tego EJ OŁ SI to wygląda naprawdę korzystnie w tej cenie, jak już z nim chwilę poobcujesz to daj znać jak pierwsze wrażenia z użytkowania -
Przez Send1N · Opublikowano
Musiał by być to pc złożony z używanych części na platformie ddr4, wtedy 32gb ramu idzie kupić w okolicy 6 stówek więc nie kupisz sobie zestawu w całości z jednego sklepu niestety na świeżych częściach jeszcze jak chcesz bulić 500-600zł za system to już w ogóle -
Przez bofff · Opublikowano
Albo tych farm w Teksasie powstało więcej niż myślałem, albo short squeeze jak Biedronka na cukrze Po Nowym roku pewnie będzie można coś wnioskować
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi