MarcoSimone 733 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 16 godzin temu, Kadajo napisał(a): Jesteś kompletnym IDIOTĄ i już wielokrotnie udowodniłeś to na forum, ale nie rozumiesz tego, bo jesteś idiotą. A różnica między tym co masz na wykresach a tym co na filmie jest oczywista, bo nikt nie robi benchmarków wydajności nagrywając jednocześnie GP. On nie jest idiotą tylko zwyczajnie celowo trolluje. Jeszcze od czasów PCLab. To wszystko.
lukadd 3 014 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, tomcug napisał(a): A może po prostu tak? Choroszcz Choroszcz inside 4
Phoenix. 4 971 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nawet trolowanie potrafi byc zabawne ale wszystko z umiarem i ze smakiem, a tu juz dawno tego brak Teraz, lukadd napisał(a): Choroszcz inside "idiota inside" 1 1
wallec 913 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, tomcug napisał(a): A może po prostu tak? Choroszcz Ten będzie dobry. 1
Kadajo 7 628 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Idiot inside, Choroszcza outside. 2
Krzysiak 1 838 Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu Idźta wpizdu z tym niebieskim...czerwone chodziło z 4x8GB bez problemu, tu nie jestem w stanie odpalić z więcej niż 3x8
sideband 1 921 Opublikowano 17 minut temu Opublikowano 17 minut temu Kupiłeś gówno płytę to co się dziwisz Trzeba trochę posiedzieć żeby odpalić 4x8 Poza tym czasem zamiana kości miejscami pomaga mniej problemów przy trenowaniu.
Krzysiak 1 838 Opublikowano 14 minut temu Opublikowano 14 minut temu To nie ja doradzałem płytę, ja tylko proca...płyta to już inwencja właściciela Tak poważnie to coś mu jedna pamięć nie pasuje, bo nawet gdy tylko ją obsadzam nie wstaje, dziś ją wrzuciłem na ryśka, wstaje, xmp działa, jakieś tam na szybko testy przechodzi. Ale już jest "wiedziałem, że kupię intela i będzie kupa, 20 lat na amd i nigdy problemu nie było a tu pierwszy intel i od razu problem" W każdym razie to, że działa na ryśku mi trochę utrudniło bo by szła na gwarancję i z głowy
Rekomendowane odpowiedzi