Hard Reset 151 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 7 minut temu, leven napisał(a): A w jakim celu do 1080p użyłeś FSR4 + FG na tak silnej karcie ? CB 2077 potrafi wypluć w 2160p około 100FPS+ na max detalach + RT (bez PT) na ziemniaku 5060ti Ofkors DLSS performance, preset M + FGx4 Pokaż test z CB 2077 w 2160p. W lewym górnym rogu OSD z Afterburnera. Widać obciążenie CPU (6/12 bez E-cojones 5.5GHZ) OSD też by się u Ciebie przydał. Bo zrobiłem test dla testu cpu, nie ma to nic w wspólnego z "życiem" Na moich ustawieniach w 1440P + RT+ FSR4 w CB2077 to średnio wychodzi około 80W.
tomcug 3 098 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 52 minuty temu, Hard Reset napisał(a): Mnie zastanawia w której grze pobierał najwięcej prądu że zawyżyła tak średnią poboru ? Średnio na i5 14600K wyszło prawie 117W. Nie jest to średnia, tak jak napisane nad tabelą, to pomiar ze Starfielda. 1
Hard Reset 151 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, tomcug napisał(a): Nie jest to średnia, tak jak napisane nad tabelą, to pomiar ze Starfielda. Faktycznie , skupiłem się na tabelce "Pomiary przeprowadzono za pomocą programu HWiNFO64 w wersji 8.40-5900, w grze Starfield"
leven 755 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 13 minut temu, Hard Reset napisał(a): Bo zrobiłem test dla testu cpu, nie ma to nic w wspólnego z "życiem" Na moich ustawieniach w 1440P + RT+ FSR4 w CB2077 to średnio wychodzi około 80W. A jaki pobór mocy procesor wykazuje w teście CB2077 ? U mnie 88W Jak by dużo, ale widać, że procesor dość mocno obciążony.
Hard Reset 151 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, leven napisał(a): A jaki pobór mocy procesor wykazuje w teście CB2077 ? U mnie 88W Jak by dużo, ale widać, że procesor dość mocno obciążony. No tak jak napisałem, około 80W- 90W średnio, P-Core 5.5GHz. E-core 4.3GHz , Vcore 1.280v . Później Ci zmierzę dokładnie na moich ustawieniach w 1440p.
janek25 254 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Dobrze że w procedurze nie ma the last of US bo by się procesor skończył 🤣 Edytowane 5 godzin temu przez janek25
wallec 1 139 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, leven napisał(a): A jaki pobór mocy procesor wykazuje w teście CB2077 ? U mnie 88W Jak by dużo, ale widać, że procesor dość mocno obciążony. Procesor będzie Ci brać więcej w menu głównym jak wyłączysz vsync
leven 755 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dla tego pytałem kolegę, jaki ma pobór w teście To bardzo dobry punkt odniesienia, jest statyczny i zawsze powtarzalny, więc można sobie porównać różne procesory, tylko trzeba ustalić ustawienia testu. 1
janek25 254 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Leven mam nadzieję że nie będziesz redaktorem ,chyba że na pclabie 😂
Hard Reset 151 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, leven napisał(a): Dla tego pytałem kolegę, jaki ma pobór w teście To bardzo dobry punkt odniesienia, jest statyczny i zawsze powtarzalny, więc można sobie porównać różne procesory, tylko trzeba ustalić ustawienia testu. 84W średnio na wbudowanym teście . 1440p FSR quality, FG ML , RT Ultra. 94W średnio podczas jazdy samochodem po Night City . Night City: Edytowane 2 godziny temu przez Hard Reset
leven 755 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, janek25 napisał(a): Leven mam nadzieję że nie będziesz redaktorem ,chyba że na pclabie 😂
Rekomendowane odpowiedzi