Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
A ktoś mówi, że nie jest? Jest po prostu za mało lepiej jak na taką różnicę w cenie. PS4 Pro to był faktyczny przeskok i chyba każdy liczył na coś podobnego a dostał w zasadzie 2x mniej. -
Przez serwal4 · Opublikowano
Od ~dziewięciu lat używam jednej myszy (egzemplarz / sztuka) i siła przyzwyczajenia jest za duża. Na tyle, że po paru podejściach do jej zmiany (włącznie z jej następcami) kupiłem na Allegro zapasową sztukę, która się pojawiła (model od dobrych paru lat nie jest oferowany). To już chyba ten etap ulubionego palnika na płycie... -
Przez Galvatron · Opublikowano
Niestety nie wiem, bo nigdy nie używałem Fortecta. Co do Malwarebytes, to tylko wyłącz ochronę w czasie rzeczywistym: https://support.malwarebytes.com/hc/en-us/articles/360038517794-Enable-or-disable-Protection-settings-on-Malwarebytes-for-Android-v3 Ta ochrona i tak przestanie działać po 14 dniach, o ile nie kupisz licencji. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Brak kartki z nickiem z forum, proszę uzupełnić albo kosz. -
Przez Amp · Opublikowano
Przypisanie klawiszy szwankuje pewnie dlatego że sporo jest przypisana z marszu do odpowiednich i tu dla przykładupodam latarkę. Pewnie jest pod L ale jest możliwość jej przypisania i daję ją na na strzałkę w górę, a i owszem działa pod tym klawiszem ale jak wejdę w koło broni. Drugi przykład pod klawiszem numeryka 5 mam cofanie się ale jakimś cudem (nie ma alternatywnego przypisania na inny klawisz) potrafi mi zacząć patrzeć w górę Czyli taki port z konsoli gdzie jak zauważyłem jeden przycisk pada może za dwie funkcje odpowiadać lecz na pc nie ma możliwości jego zmiany. Ktoś pisał o drabinie, w normalnej grze bym przyciskiem naprzód wchodził i wstecz schodził ale nie tu , tu trzeba użyć W i S. To samo z szybkim dostępem. Właśnie na to sterowanie jak na razie gra wydaje mi się nie grywalna przynajmniej dla mnie. O ile sobie przypominam w Cyberpunku było podobnie zanim coś tam naprawili i tam edytowałem jakiś plik ustawień ręcznie aby przypisania zmienić, może tu się też tak da.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi