Migracja PCLab na ITH - Sugestie zmian na forum
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
sprawdź sobie posty sprzed kilku tygodni kiedy się ze mną ścierałeś o ceny paliw, koniecznie chciałeś mi udowodnić że tfusk spełnił obietnice "taniego" paliwa, nie ma zamiaru przedzierać się przez całe kilkaset postów twoich frustracji a wpisów z 2022r. nigdzie tu nie znajdziesz bo cię tu nie było podobnie jak na pclabie gdzie dostałeś bana za buractwo -
Przez LeBomB · Opublikowano
No, tak, bo jak odniosłem się do całej reszty, gdzie nie mówisz o 5,19 tylko ogólnie o przyczynie ceny, to już nie istotne... No nie dowiózł, ale i tak cena była bardziej realna względem cen ropy niż wcześniej. Następny, który skupia się tylko na jednym, a cała reszta wypowiedzi to już olać, a potem sam zarzucasz że ktoś sobie wybiórczo traktuje temat, podczas gdy właśnie to zrobiłeś. Napisałem całą odpowiedź o przyczynach wzrostu cen, jak to wtedy wyglądało, gdy putin zaatakował Ukrainę, ale to już nie pasuje do twojej propagandy. Tego nie napisałem, przestań bezczelnie manipulować. Nie pisałem o obecnej sytuacji, bo wiadomo że od jakiegoś czasu ceny wzrosły. Chcesz pogadać o cenach? 2022, największy skok cen paliw na stacjach: cena hurtowa 4,34 zł, a średnia cena na stacjach 6,70zł. Obecnie cena hurtowa 5,07 zł, średnia cena na stacjach coś między 6,50 a 6,60 zł. Kto kogo robił w wała na cenie? Wtedy Orlen zanotował jedne z największych zysków. Pokazaliście że żadne fakty was nie interesują, tylko wybiórcze przypierniczanie się do wypowiedzi i robienie sobie wokół tego igrzysk. Potem jesteście zdziwieni i prowadzicie krucjaty, bo ktoś was nazywa ruskimi propagandystami. Bo dokładnie tak się właśnie zachowaliście. Wyciągnąć z całej wypowiedzi wycinek i tańczyć wokół niego manipulacjami. -
Przez Totek · Opublikowano
Może sony widzi co dzieje się z rynkiem PC, obecnie to on zdycha coraz bardziej z roku na rok. Już teraz karty ze średniego segmentu nie są ot tak dla wszystkich, a zakup całego pieca to już potężny wydatek. Wyjdzie PS6 i odpowiednik blaszaka będzie poza horyzontem większości graczy a jednak tytuły będą wymagać swoje. Jesteśmy na razie na takim pograniczu, wszystko wskazuje że AI pozamiata trochę na rynku, rozwinie się granie w chmurze, sprzętowy wyścig zbrojeń PC stanie sie historią. Sony chcąc sprzedawać sprzęt nie ma w sumie wyjścia, musi przywiązać gry do urządzenia bo inaczej odpalicie sobie to w chmurze na tosterze. MS ożeni konsole z PC + Win 12 + chmura + AI -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/intel-schedules-core-ultra-200s-plus-and-200hx-plus-webinar-for-march-17-confirms-arrow-lake-refresh
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi