Wu70 970 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Masz dodany i jest włączony Jak wkleiłeś cały to juz powinien działać.
Grolshek 1 227 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca 3 minuty temu, Wu70 napisał(a): Masz dodany i jest włączony Jak wkleiłeś cały to juz powinien działać. Tak to powinno wyglądać?
Pan Mateoo 779 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Nie. masz zle. nie masz wpisanych zmiennych np const HIDDEN_TOPICS = [...], const HIDE_CLASS = 'tm-ith-hidden-topic'; const STYLE_ID = 'tm-ith-hidden topic-style'; const ITEM_SELECTORS = [ etc zle przekopiowales plik. mozesz przekopiowac go calego nawet z komentarzami wszystko co w /* ... */ to są komentarze wiec to nie zostanie zinterpretowane a dla ciebie to bedzie instrukcja jak to uzywac 1 1
Wu70 970 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Nie, musisz skopiować wszystko z tamtego postu, rozmiar powinien wyświetlać 7KB. Wszystko co dałem w spoiler kopiuj-wklej. Tutaj też wkleiłem: https://pastebin.com/2HXfpEkA Edytowane 3 Lipca przez Wu70 1
Grolshek 1 227 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Przekleiłem cały spojler od góry do dołu tylko nie dałem odśwież. Chyba działa. A teraz jak dodać politmemy na przykład? Już widzę że ma 8660 numer. Edytowane 3 Lipca przez Grolshek 1
Wu70 970 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Tam na początku możesz dodawać: /* Jak dodać kolejny temat? Z URL-a: https://forum.ithardware.pl/topic/7993-polityka-w-polsce-i-na-świecie-wątek-ogólny/ bierzesz ID po /topic/, czyli tutaj: 7993 Dodajesz np.: { id: 12345, title: 'Nazwa tematu opcjonalnie' }, */ const HIDDEN_TOPICS = [ { id: 7993, title: 'Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny', }, ]; Czyli po prostu dopisujesz do HIDDEN_TOPICS: const HIDDEN_TOPICS = [ { id: 7993, title: 'Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny', }, { id: 8660, title: 'Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)', }, ]; 1 1
Grolshek 1 227 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Jupiiii!!! Panowie @Wu70 @Pan Mateoo Jesteście wielcy i tyle! Nauczyliście małpę grać na gitarze. Szacun Nie widzę ani polityki ani memów. UFFF!!! edit: Nielegalni imigranci wylecieli. Umiem Edytowane 3 Lipca przez Grolshek 1 1
Bono_UG 332 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca W dniu 3.07.2026 o 17:39, Pan Mateoo napisał(a): Autor wspomina by wklepac go w wtyczke o nazwie Tampermonkey w przegladarkach opartych na chromium - nie firefox. Z tego co widzę, to dla Firefox też taka wtyczka jest.
Krystian03 35 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Może kiedyś np. za kilka lat będzie do tego przycisk żeby po prostu ukryć, ale i tak lepiej jest skryptem to zrobić bo nie zawsze inne funkcje ukrywania na forach nie działają poprawnie i pomimo tego i tak gdzie indziej będzie to widać.
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca @Wu70 i @Pan Mateoo wielkie dzięki za skrypta do wywalania niepotrzebnych topiców. Mega dobra robota. I @Grolshek za informację że coś takiego istnieje. Jesteście wielcy. 2
Pawelek6 364 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca A nie prościej po prostu było nie klikać? W sklepie chyba też nie kupujecie wszystkiego jak leci co widzicie na półkach? Trening silnej woli może przydałby się bardziej
Grolshek 1 227 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca 17 minut temu, Pawelek6 napisał(a): A nie prościej po prostu było nie klikać? W sklepie chyba też nie kupujecie wszystkiego jak leci co widzicie na półkach? Trening silnej woli może przydałby się bardziej Nie. Nie prościej. W nieprzeczytanych widać od razu temat plus cały tekst i wynurzenia tamtejszych dekli. Więc powtarzam: nie, nie wystarczyło.
Pawelek6 364 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca (edytowane) No właśnie, na jedno wychodzi. Widzi i musi kliknąć, wejść - wola Poza tym, nie wiem jak korzystacie z forum, odnoszę się do tej frazy "nieprzeczytanych", ale czytacie wszystko nieprzeczytane co jest na forum, serio? Jestem na głównej stronie forum, klikam interesujący mnie dział np. "Gry komputerowe" i następnie interesujący temat, jeśli jest przy nim kropka sygnalizująca coś nowego np. "Offtopic o grach". Tylko tyle. Resztę ignoruje, nie zwracam uwagi. Nadal chodzi tutaj o brak własnej woli i jakąś nieodpartą chęć wdania się w sprzeczkę czy próby wymuszenia na kimś swojego zdania, bo jego mi się nie podoba w przypadku dostrzeżenia. Takie wewnętrzne napięcie nie dające spokoju. Może nad tym popracować Edytowane 13 Lipca przez Pawelek6
Bono_UG 332 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Godzinę temu, Grolshek napisał(a): W nieprzeczytanych widać od razu temat plus cały tekst Jak przestawisz na widok kompaktowy, to treści nie widać. Można też pobawić się i zaznaczyć obserwację wybranych działów i tematów, a potem włączyć odpowiedni filtr w nieprzeczytanych. Nie jest to idealne jak chce się mieć prawie wszystko ale coś tam wbudowanego w forum jest.
Grolshek 1 227 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca 12 minut temu, Bono_UG napisał(a): Jak przestawisz na widok kompaktowy, to treści nie widać. Można też pobawić się i zaznaczyć obserwację wybranych działów i tematów, a potem włączyć odpowiedni filtr w nieprzeczytanych. Nie jest to idealne jak chce się mieć prawie wszystko ale coś tam wbudowanego w forum jest. Tylko po co jak skrypt załatwia wszystko? 58 minut temu, Pawelek6 napisał(a): Poza tym, nie wiem jak korzystacie z forum, odnoszę się do tej frazy "nieprzeczytanych", ale czytacie wszystko nieprzeczytane co jest na forum, serio? Tak. Czytam całe forum od deski do deski. Całe. 1 godzinę temu, sideband napisał(a): Ale po co zwracasz uwagę na to? Bo mam nerwicę natręctw i mnie to doprowadzało do furii. 1
Tankietka 295 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca A jaki nick ma tutaj Piotr Kała? Nawet nie wiedziałem, że to portal i forum ziomka ze Zdzich xd
Pan Mateoo 779 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca AdministratorITH, ale nie korzysta z forum. W razie co to pisz do mnie albo do tomcuga.
sideband 3 011 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca @Grolshek A to już inna kwestia, ale uwierz mi człowiek może nauczyć się ignorować pewne rzeczy inaczej nie da się egzystować w internetach
JeRRyF3D 2 073 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Fajna rozkmina o percepcji. Bo póki co, nie wiem o czym mówicie, co kogoś doprowadza do szału. Ja czytam i obserwuję wyraźnie i dokładnie to, co mnie interesuje. Reszty nie zauważam.
Bono_UG 332 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca 3 godziny temu, Grolshek napisał(a): Tylko po co jak skrypt załatwia wszystko? Dla poszerzenia wiedzy? Zawsze jak się jedno skrzaczy, to można próbować inaczej.
tomcug 3 952 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca 2 godziny temu, Tankietka napisał(a): A Wy też ziomki ze Zdzich? My nie A przynajmniej ja nie.
Pan Mateoo 779 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca sugestia by zwiekszyc max limit zalacznikow z 2mb do 4mb na czatboxie. (10mb dla moderacji i w gore)
Bono_UG 332 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Z mili bitami nie poszalejesz Ja tam nie korzystam z czata ale czy poluzowanie limitu nie będzie prowadziło do śmietnika, gdzie ludzie będą wrzucać jak popadnie?
Rekomendowane odpowiedzi