Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. masz zle. nie masz wpisanych zmiennych np const HIDDEN_TOPICS = [...], const HIDE_CLASS = 'tm-ith-hidden-topic'; const STYLE_ID = 'tm-ith-hidden topic-style'; const ITEM_SELECTORS = [

etc

zle przekopiowales plik.

mozesz przekopiowac go calego nawet z komentarzami

wszystko co w /* ... */ to są komentarze wiec to nie zostanie zinterpretowane a dla ciebie to bedzie instrukcja jak to uzywac

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Tam na początku możesz dodawać:

/*
    Jak dodać kolejny temat?

Z URL-a:
    https://forum.ithardware.pl/topic/7993-polityka-w-polsce-i-na-świecie-wątek-ogólny/

bierzesz ID po /topic/, czyli tutaj: 7993

Dodajesz np.:
    { id: 12345, title: 'Nazwa tematu opcjonalnie' },
  */

const HIDDEN_TOPICS = [
    {
      id: 7993,
      title: 'Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny',
    },
  ];

Czyli po prostu dopisujesz do HIDDEN_TOPICS:

const HIDDEN_TOPICS = [
    {
      id: 7993,
      title: 'Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny',
    },
    {
      id: 8660,
      title: 'Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)',
    },
  ];

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
W dniu 3.07.2026 o 17:39, Pan Mateoo napisał(a):

Autor wspomina by wklepac go w wtyczke o nazwie Tampermonkey w przegladarkach opartych na chromium - nie firefox.

Z tego co widzę, to dla Firefox też taka wtyczka jest.

Opublikowano

Może kiedyś np. za kilka lat będzie do tego przycisk żeby po prostu ukryć, ale i tak lepiej jest skryptem to zrobić bo nie zawsze inne funkcje ukrywania na forach nie działają poprawnie i pomimo tego i tak gdzie indziej będzie to widać.

Opublikowano
17 minut temu, Pawelek6 napisał(a):

A nie prościej po prostu było nie klikać? W sklepie chyba też nie kupujecie wszystkiego jak leci co widzicie na półkach? Trening silnej woli może przydałby się bardziej ;)

Nie. Nie prościej. W nieprzeczytanych widać od razu temat plus cały tekst i wynurzenia tamtejszych dekli. Więc powtarzam: nie, nie wystarczyło.

Opublikowano (edytowane)

No właśnie, na jedno wychodzi. Widzi i musi kliknąć, wejść - wola ;)

Poza tym, nie wiem jak korzystacie z forum, odnoszę się do tej frazy "nieprzeczytanych", ale czytacie wszystko nieprzeczytane co jest na forum, serio?

Jestem na głównej stronie forum, klikam interesujący mnie dział np. "Gry komputerowe" i następnie interesujący temat, jeśli jest przy nim kropka sygnalizująca coś nowego np. "Offtopic o grach". Tylko tyle. Resztę ignoruje, nie zwracam uwagi.

Nadal chodzi tutaj o brak własnej woli i jakąś nieodpartą chęć wdania się w sprzeczkę czy próby wymuszenia na kimś swojego zdania, bo jego mi się nie podoba w przypadku dostrzeżenia. Takie wewnętrzne napięcie nie dające spokoju. Może nad tym popracować ;)

Edytowane przez Pawelek6
Opublikowano
Godzinę temu, Grolshek napisał(a):

W nieprzeczytanych widać od razu temat plus cały tekst

Jak przestawisz na widok kompaktowy, to treści nie widać.

Można też pobawić się i zaznaczyć obserwację wybranych działów i tematów, a potem włączyć odpowiedni filtr w nieprzeczytanych. Nie jest to idealne jak chce się mieć prawie wszystko ale coś tam wbudowanego w forum jest.

Opublikowano
12 minut temu, Bono_UG napisał(a):

Jak przestawisz na widok kompaktowy, to treści nie widać.

Można też pobawić się i zaznaczyć obserwację wybranych działów i tematów, a potem włączyć odpowiedni filtr w nieprzeczytanych. Nie jest to idealne jak chce się mieć prawie wszystko ale coś tam wbudowanego w forum jest.

Tylko po co jak skrypt załatwia wszystko?

58 minut temu, Pawelek6 napisał(a):

Poza tym, nie wiem jak korzystacie z forum, odnoszę się do tej frazy "nieprzeczytanych", ale czytacie wszystko nieprzeczytane co jest na forum, serio?

Tak. Czytam całe forum od deski do deski. Całe.

1 godzinę temu, sideband napisał(a):

Ale po co zwracasz uwagę na to?:E

Bo mam nerwicę natręctw i mnie to doprowadzało do furii.

• Like 1