Bardzo dobry film tłumaczący dlaczego prawdopodobnie nie mamy póki co kontaktu z innymi cywilizacjami.
A tak swoją drogą, jakby kosmici nas znaleźli, to bysmy wiedzieli.
Zresztą mi najbliżej do opinii, że żyjemy w symulacji, wtedy dużo rzeczy da się wyjaśnić (np. to czemu zawsze na siłowni są te same osoby niezależnie od godziny xD)
W3 fabułę zakończyłem, ale pytajniki to 70%, a side questy to chyba 10%. Drugi raz nigdy nie chciało mi się przechodzić, próbowałem nawet wbić większy poziom żeby mieć różne buildy które robiły z bossów pośmiewisko ale mimo modów nie mogłem dostawać doświadczenia więc porzuciłem Wieśka.
W przypadku W4 pewnie będzie tak samo. Alternatywne zakończenia można zobaczyć na YT.
Już słabo kojarzę grę, ale za 1 razem jak mówię biegałem za wszystkim, drugi raz bym raczej nie dał rady. Temu też w AC jak grałem to robiłem wszystko, mimo że to nic nie dawało, ale musiało być 100%, a że drugi raz gier nie przechodzę to później by mnie to męczyło, że coś zostało pominięte, ale Odyssey to już było nie do zrobienia, po prostu za dużo, w Valhali też już odpuszczałem większość rzeczy
Rekomendowane odpowiedzi