Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 3.07.2025 o 11:49, Pan Mateoo napisał(a):

Wykorzystanie tego raczej jako mala ksiazka wiedzy a nie jako łapacz za slowka i upierdalacz politycznych dziwaków :E

Kwestia czy to obciąża serwer forum, czy nie sprawia jakichś kłopotów z kompatybilnością wtyczek itd.
Druga, to jak to reaguje na edycję postów, ukrywanie/kasowanie. Czy tak zapisany post zostaje, czy jest tak samo modyfikowany, usuwany?

Generalnie funkcjonalność podobna do zakładek w przeglądarkach, ale jak nie ma ryzyka wysypania forum, nie zajmie to dużo czasu, to pewnie ktoś skorzysta.

W politycznych, to tylko i wyłącznie screenshoty ;)

Opublikowano
W dniu 3.07.2025 o 13:24, Jacob7 napisał(a):

W temacie migracji z pclab forum na ithardware czy były migrowane dane i można odzyskać swoje konto z pclab czy zostaje rejestracja i od zera?

@Jacob7 Wygląda na to Ze obudziłeś się z ręką w nocniku oczywiście że trzeba na nowo się rejestrować i zaczynać od zera niestety :( 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wiecie co z tymi newsami: KLIK... Co mi autor newsa zrobi jak mu powiem, że mam PCI-E 3.0? Kupi mi coś przynajmniej na 7.0 abym się poczuł lepiej? Ahhh... zapomniałem. PCI-E 6.0 jeszcze jest w lesie desktopach... Już kiedyś mówiłem i wiem, że nic się z tym pewnie nie zrobi, ale serio? Debile czytają wyłącznie główną, że dla takich trzeba robić tytuły? Na jakiej podstawie są podejmowane decyzje, że robi się w ten sposób newsy? Praktycznie codziennie coś tego typu wpada. Może newsy dobrze byłoby zmienić na coś w stylu "ITPudelekNewsy". Nie można się trochę wybić w tych czasach i robić NEWSY, INFORMACJE, czy musi być to ściek?

Tak udzieliły się nieco emocje, ale poważnie mówiąc to na główną w zasadzie częściej zerkam czy nie wpadł jakiś artykuł, bo poza tym szkoda czasu.

@Jacek Winkler skomentujesz, wyjaśnisz? Ostatnim razem jak to poruszałem i nawet @tomcug cię wywołał, to odpowiedzi nie doczekaliśmy się. Aż tak niewygodny temat to jest?

Edytowane przez Pawelek6
Opublikowano

Wejdź na PPE.PL to sobie przekalibrujesz swoją ocenę newsów i co jest traktowaniem czytelnika jak idioty. ;)

Piszę to z kompa z 3.0 i mi ten tytuł newsa powiewa. Nie czuję się obrażony.

Jest głupi, ale to tyle.

Trochę się na siłę czepiasz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Yes. Tam w kategoriach bedziesz mial blank space bo pewnie zrobili ze tam sie pojawiaaja wyroznione art z danej kategorii a ze to nowe to pewnie zadne art nie mają odpowiednich atrybutow.

Nie no ale cz*rny tryb do poprawki.

image.png.2559c990c21dd665f44e3daf0c3d18dc.png

Na bialym to wyglada normalnie ale na cz*rnym kolory odwrocone

Opublikowano (edytowane)

Szanowna Administracjo - czy dało by się zmienić lokalizację niebieskiego przycisku "Dodaj nowy temat" pod chatem?
Przyznam, że czasem się łapię, wpisuje treść na chacie/wrzucam zawartość i klikam ten przycisk i 3 sekundy rozkminiam o co chodzi xD 

Edytowane przez Lameismyname
Opublikowano
1 godzinę temu, Pan Mateoo napisał(a):

Na bialym to wyglada normalnie ale na cz*rnym kolory odwrocone

Nie chcę nic mówić, ale przygotowujecie stronę dla inżynierów pontonowych :E 

9 minut temu, Lameismyname napisał(a):

Szanowna Administracjo - czy dało by się zmienić lokalizację niebieskiego przycisku "Dodaj nowy temat" pod chatem?
Przyznam, że czasem się łapię, wpisuje treść na chacie/wrzucam zawartość i klikam ten przycisk i 3 sekundy rozkminiam o co chodzi xD 

Czemu entera nie używasz? Szczerze to na czacie dość dużo piszę, i nigdy mi się nie zdarzyło kliknąć, ale jak już to przeczytałem to się na pewno tak zdarzy :E 

Opublikowano
2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Czemu entera nie używasz? Szczerze to na czacie dość dużo piszę, i nigdy mi się nie zdarzyło kliknąć, ale jak już to przeczytałem to się na pewno tak zdarzy :E 

Już nie wiem w którym scenariuszu najczęściej tak robię ale zdarza się ;)