Kadajo 514 Opublikowano Czwartek o 13:21 Opublikowano Czwartek o 13:21 Tak jak piszesz, grzebałem przy karcie i ja teraz monitoruje, poza tym ten patrze jak kiepsko chodzi nowy MFS
maras2574 99 Opublikowano Piątek o 10:13 Opublikowano Piątek o 10:13 @RyszawyA dlaczego to takie pionowe ? C.D. Zony : 8
Ryszawy 12 Opublikowano Piątek o 13:04 Opublikowano Piątek o 13:04 2 godziny temu, maras2574 napisał(a): @RyszawyA dlaczego to takie pionowe ? A dla odmiany Jak człowiek odkryje, że w photo-mode można przekręcić kamerę o 90 stopni, to nie potrafi przestać się bawić. 1
PaVLo 197 Opublikowano Piątek o 15:20 Opublikowano Piątek o 15:20 Star Wars: Outlaws po patchu 1.4 Mnie się podoba i zaczyna wciągać jak bagno i to opinia gracza, a nie internetowego Jutubowego trolla 4
PaVLo 197 Opublikowano Piątek o 16:44 Opublikowano Piątek o 16:44 Jeszcze kilka ze Star Wars: Outlaws Dyskoteka robotów sprzątających, normalnie się uśmiałem jak to odkryłem (Tryb foto) Widoczki to ma niezłe ta gra (Tryb foto) Tutaj niespodzianka, bo okazuje się, że niektóre skarby ukryto na obiektach, więc trzeba będzie się dobrze rozglądać, bo przydatne rzeczy w tam są 1 1
Filip454 113 Opublikowano Piątek o 18:09 Opublikowano Piątek o 18:09 Tego się nigdy nie zapomni. (https://youtu.be/CaHtOISsLT4?si=5aPyOsD-6Tzj93DA&t=341) 2
SuLac0 4 Opublikowano wczoraj o 00:07 Opublikowano wczoraj o 00:07 Star Citizen sesja w SC i potem jak czlowiek wraca do innych tytulow, to oczy bola... 4
tomcug 369 Opublikowano wczoraj o 07:51 Opublikowano wczoraj o 07:51 No proszę, nawet SuLac0 po latach nieaktywności na Labie się zjawił 1
PaVLo 197 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Kolejne fotki ze zwiedzania Star Wars: Outlaws 2 1
Kadajo 514 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 godziny temu, tomcug napisał(a): No proszę, nawet SuLac0 po latach nieaktywności na Labie się zjawił Jego nieobecność zrozumiała jak po SS można wywnioskować, że opuścił planete 1 1
SuLac0 4 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu w pewnym sensie bylem na pcl (rip), ale na pewno nie w tematach sprzetowych. sprzet komp, zamienilem na sprzet BEV w kazdym badz razie b. mi milo, ze jeszcze mnie pamietacie. a, ze kompanija zacna i miodu z nia wiele wspolnie wypilismy , z wielka przyjemnoscia i zaszczytem znowu do jej stolu sie przysiade
Kakarotto 77 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Ghost of Tsushima Director's Cut 2
Rekomendowane odpowiedzi