Phoenix. 272 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Jak na mnie graficznie nie wyglada to zle ale tez skalpa nie zrywa, jest dobrze. Dobre klimatyczne udzwiekowienie i moze byc ciekawa przygoda, troche mnie odrzuca widok z pierwszej osoby ale to chyba, przez to , ze czlowiek ogolnie do TPP przyzwycajony w takich grach, jednak moze byc to ciekawe doswiadczenie o ile wciagnie
ODIN85 373 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Jednak głupio to wygląda jak co chwilę zmienia się widok. Mogli zdecydować się na jeden
Jaycob 237 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Graficznie dla mnie ok (ładne są tła). Walka na piąchy przypomina mi tą z Cyberpunka, a to nie jest pozytywna cecha.:E Silny, lekki cios i blok. Bardzo podstawowa. Natomiast podoba mi się interakcja z wieloma przedmiotami. Przywalanie wałkiem do ciasta musi być fajne.:D Ogólnie daleko mi do zachwytów, ale też nie odrzucił mnie ten gameplay.
Kelam 698 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada No przydałoby się trzymanie bardziej jednej perspektywy widoku. Powiedziałbym, że tej fpp. Ale ogólnie nie jest źle.
Vulc 293 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Dupy nie urywa, ale ten one linery nawet czasem siadają. Wypisz wymaluj gra do Game Passa. Płacić to nie, ale "za darmo" to i ocet słodki.
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Jednak głupio to wygląda jak co chwilę zmienia się widok. Mogli zdecydować się na jeden Dokładnie. Dlaczego ta gra nie jest TPP?! Co za mózg tam wpadł na to aby to był FPS zmieniany co chwilę w TPP, jak by był jakiś upośledzony... 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): ze czlowiek ogolnie do TPP przyzwycajony w takich grach, jednak moze byc to ciekawe doswiadczenie o ile wciagnie Niby w cyberpunk też było dziwnie na początku, a później okej. Ale tam nie było skakania co chwilę z kamery na kamerę. Coś czuję, że gra przez to mocno po dupie dostanie w recenzjach. 1
Jaycob 237 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 36 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dlaczego ta gra nie jest TPP?! Bo MachineGames, oni inaczej nie potrafią.
noah 9 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Tutaj idealnie by pasowało TPP ,ale mamy co mamy i zobaczymy co z tego w praniu wyjdzie.
reddy 28 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada W sumie Wygląda spoko, do ogrania w GP w sam raz.
MrKetiw 19 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Graficznie to wygląda jak taka podkręcona Mafia 2 a ona wyszła chyba 10 lat temu 🙄🙃 czuć drewno... 1
ODIN85 373 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 9 godzin temu, noah napisał(a): Tutaj idealnie by pasowało TPP ,ale mamy co mamy i zobaczymy co z tego w praniu wyjdzie. Może mody będą z tym widokiem.
Tomek1623 67 Opublikowano 12 Listopada Autor Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Nie no bez przesady z tą mafią. Jones detalami to ją rozkłada na łopatki. Z tą typową grą do game passa też się nie zgodzę. Edytowane 12 Listopada przez Tomek1623
azgan 378 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Typowa gra do GAME PASS do których przyzwyczaił nas Microsoft przez ostatnie lata
ODIN85 373 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Nie typowa bo chyba pierwsza z dubbingiem Edytowane 12 Listopada przez ODIN85
PaVLo 172 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Praktycznie takie przygodówki lepiej spisują się z widokiem TPP, ale grałem ostatnio w Resident Evil Village i tam widok FPP się sprawdził, mimo że to seria z widokiem TPP. Więc może i tutaj źle nie będzie 🤠
azgan 378 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 20 minut temu, ODIN85 napisał(a): Nie typowa bo chyba pierwsza z dubbingiem Poprzednie Call of Duty miały dubbing dopiero w ostatnim zabrali, Diablo IV też ma dubbing
Joloxx9 179 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Wyglada jak ten Riddick escape from butcher bay - pod wzgledem rozgrywki, nie grafiki. Edytowane 12 Listopada przez Joloxx9 1
JeanPepin 21 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada No nic, trzeba będzie po stalkerze wyjątkowo przedluzyć subskrypcje o jeden miesiąc w pass
Kelam 698 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Dubbing w takiej grze, to jest absurd. Troy Baker ładnie wczuwa się w styl Forda - może to nie jest sam HF, ale miliardy lat świetlne przed jakimkolwiek dubbingiem. Polskie głosy w tej grze i w tym uniwersum brzmią komicznie jak dla mnie. 1
Kadajo 395 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Przecież to jest jakiś dramat To już lepiej grac bez dialogów całkowicie 1
Tomek1623 67 Opublikowano 12 Listopada Autor Opublikowano 12 Listopada E nie jest jeszcze tragicznie, czy to w filmach czy grach taki dubbing zawsze dziwnie na początku brzmi. Ja to jestem w ogóle ciekawy jakim cudem się tak poskładało że ta gra dostaje dubbing. A na lanie esesmanów po mordach już się nie mogę doczekać 3
Rekomendowane odpowiedzi