lamparcicho 697 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Na Meta wersja PC na obecną chwilę ocena 88 na 25 recek, natomiast xbox 86/30 recek Na take Indianine Dżonsa czekaem 1 1
PaVLo 921 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) W poniedziałek mam wolne i planuję pobawić się biczem 🐍🐍🐍 🤠 Edytowane 6 Grudnia 2024 przez PaVLo 2
userKAMIL 857 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Czarny koń tego roku tak jak myślałem! Edytowane 6 Grudnia 2024 przez userKAMIL 1
PaVLo 921 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Kolejne pozytywne recki 👍 Indiana Jones i Wielki Krąg – recenzja. Przygoda, na którą czekałem całe życie https://cdaction.pl/recenzje/indiana-jones-i-wielki-krag-recenzja-przygoda-na-ktora-czekalem-cale-zycie Znakomita przygoda nie tylko dla fanów klasyki https://www.eurogamer.pl/indiana-jones-i-wielki-krag-recenzja Edytowane 6 Grudnia 2024 przez PaVLo 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Świetne oceny szkoda że się zmienią w poniedziałek 1
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Nie ma na razie za dużo tekstów od największych serwisów, ale sporo pozytywnych informacji wypływa na światło dzienne. Jest też trochę tych niech chłodniejszych, dotyczących głównie słabego AI przeciwników czy zagadek, które powinny być nieco bardziej wymagające. Strzelanie też podobno nie porywa. Poczekamy na kolejne opinie.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Ale Wy dobrze wiecie że recenzje są o dupę rozbić, gdzie takie rzeczy jak optymalizacja/blędy/AI itp itd są pomijane w końcowej ocenie, a to powinno mieć znaczy wpływ właśnie na nią... I w recenzji napisane jako plus że na sprzęcie z górnej półki chodzi jak złoto... to jest śmiech na sali... Mimo że tak nie zagram to poczekam, aż ktoś tutaj coś od siebie napisze. 1
eciepecie 92 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Koleś pod koniec zachwala optymalizację 😎 na pewno będzie grane bo wygląda to całkiem dobrze.
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 12 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Ale Wy dobrze wiecie że recenzje są o dupę rozbić, gdzie takie rzeczy jak optymalizacja/blędy/AI itp itd są pomijane w końcowej ocenie, a to powinno mieć znaczy wpływ właśnie na nią... I w recenzji napisane jako plus że na sprzęcie z górnej półki chodzi jak złoto... to jest śmiech na sali... Mimo że tak nie zagram to poczekam, aż ktoś tutaj coś od siebie napisze. A jakie oceny miało Rdr2 a jaki był stan gry? Tak to teraz wygląda.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Od chyba 20 lat się recenzjami nie sugeruje, ale stan gry? Jak to na gtx970 z mixem high-med śmigało jak złoto, słynnego błędu gfx nie uświadczyłem, a grałem od premiery, także nie wiem co masz na myślisz pisząc "stan gry"... Edytowane 6 Grudnia 2024 przez AndrzejTrg
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Były błędy i bugi zarówno na premierze konsolowej i pc. Jak cała reszta się broni to recenzenci wystawiają wysokie noty. Popatrz sobie jakie oceny graczy ma Stalker 2 na Steamie a potem wątek na forum.
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Ale Wy dobrze wiecie że recenzje są o dupę rozbić, gdzie takie rzeczy jak optymalizacja/blędy/AI itp itd są pomijane w końcowej ocenie, a to powinno mieć znaczy wpływ właśnie na nią... Wiemy, wiemy, tylko co to zmienia? Jak ktoś nie czyta tekstu tyko leci od razu na dół po "cyferkę", sam sobie jest winien. O słabym AI akurat w kilku tekstach wspominano dość otwarcie, dodatkowo to nie jest produkcja "nietykalna" jak molochy AAA od największych producentów. Jeśli będzie co pocisnąć, to nie ma tutaj żadnego parasola. A jak gracze dostaną to w swoje ręce, będzie mniej więcej wiadomo z czym mamy do czynienia. 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 No właśnie nic No ale ocena to jest całokształt i jak podstawy leżą i kwiczą czym jest np. optymalizacja czy AI, no to sory ale ocena 8-9 nie powinna mieć miejsca, a jeszcze w plusach napisać że "na sprzęcie z górnej półki chodzi jak złoto" jest lekkim nieporozumieniem. Ja rozumiem że testują pewnie wersje przed premierowe, to tam pewnie baboli jest jeszcze więcej, no ale to też trzeba ująć. To tak jak napisać że ktoś splunął Ci w twarz, ale ślina miała smak coli, a że lubisz cole to chcesz więcej
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Wiadomo, część recenzji jest zwyczajnie mierna, w części autorzy chronią dupę swoją i całego serwisu, wystawiając ocenę końcową wyższą niż to wynika z tekstu. Klasyczna, znana od dawna zagrywka, bo to cyferki idą w świat. No, ale jest GP, więc opinii od graczy raczej nie zabraknie. 😊
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Vulc napisał(a): Wiadomo, część recenzji jest zwyczajnie mierna, w części autorzy chronią dupę swoją i całego serwisu, wystawiając ocenę końcową wyższą niż to wynika z tekstu. Klasyczna, znana od dawna zagrywka, bo to cyferki idą w świat. No, ale jest GP, więc opinii od graczy raczej nie zabraknie. 😊 Większa część i też dla kogoś ocena 1/10 może być dla drugiej osoby 10/10 także każdy oceni pod własnym względem albo recenzji kogoś z kim się zgadza. I recenzje "molochów" są jak mówiłem o kant pupy rozbić i sobie poczekam aż tutaj niektórzy napiszą coś od siebie.
Tomek1623 266 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2024 Do wersji GP można by dokupić upgrade i zagrać dziś, ale kurde 175zł, ktoś tam nieźle popłynął.... Parę dych jeszcze bym może dał. 2
Gret 558 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 No bez PT/RT to mamy takiego Wolfa na sterydach, to musi wtedy dobrze działać.
Kadajo 7 418 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Nie no RT chyba jest to PT w tej chwili jest niedostępny. Ale ten FPP wygląda komicznie 1 1 1
Gret 558 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Jest RT? To co Radeony tak wysoko? Ja bym zdecydowanie wolał TPP coś jak w Tomb Riderach albo Uncharted.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 @Kadajoczy nie było mówione że jak się wkleja kilka obrazków to daje się je w spoiler?🙂
JeanPepin 333 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Oo czyil wreszcie jakas ogarnieta pozytywna premiera, jakby nie było, większego tytułu, piękna sprawa, byle poniedziałku Edytowane 6 Grudnia 2024 przez JeanPepin
Rekomendowane odpowiedzi