Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, lukadd napisał(a):

Jak gałka driftuję na zero to już kwestia pada nie ogarniającego zerowej martwej strefy. Zwiększaj stopniowo, aż przestanie.

Jest to samo (chodzi o ten moment powolnego wychylenia gałki i do końca ruchu nie reaguje) na zwykłym padzie od PS5 jak i Scuf Reflex Pro. Nie wiem już co robić bo zaczyna coraz bardziej irytować.

Edytowane przez userKAMIL
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 minutę temu, azgan napisał(a):

Jak przez lata ogląda się filmiki z zoomem +300% gdzie ktoś jeszcze palcem musi pokazywać na co zwrócić uwagę to ja się nie dziwię 🤭

Ta, DF przestałem oglądać z m.in takich powodów. Spadli strasznie z jakością swoich filmików.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Ta, DF przestałem oglądać z m.in takich powodów. Spadli strasznie z jakością swoich filmików.

Najlepszy to był ich ostatni materiał o Wiedźminie 4 na Unreal Engine 5 z którego ludki jajca sobie robią :lol2:. Oni chyba już sami przestali traktować się poważnie 🤭.

Opublikowano
40 minut temu, azgan napisał(a):

Anal Woke 2 zjawiskowo jakoś nie wygląda z tym PT i nadal Cyberszrot 2077 gniecie wszystko inne ewentualnie jeszcze Metro Exodus Enhanced Edition z dokooptowanym RT dowiozło. 

No nie zgodzę się, AW2 wygląda zjawiskowo i stawiam to za Cyberem jako najlepsza grafikę w grach 👍

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Stary, ale jary. :P

Podobnie jak Unreal Engine 

https://pl.gamegpu.com/игры/indiana-jones-and-the-great-circle-pervyj-vzglyad-na-id-tech-8-v-dejstvii

40 minut temu, MrKetiw napisał(a):

No nie zgodzę się, AW2 wygląda zjawiskowo i stawiam to za Cyberem jako najlepsza grafikę w grach 👍

To się nie zgadzaj masz do tego prawo a ja wiem co widziałem np. te pokraczne odbicia w lustrach :lol2:

Northlight Engine to jest straszna padaka 

Edytowane przez azgan
Opublikowano
2 minuty temu, azgan napisał(a):

Podobnie jak Unreal Engine 

Chodziło mi o UE5, wszyscy się w niego pchają, a wcale jakoś gry nie wyglądają lepiej, przy czym tylko perf. idzie w dół.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Kamil. Jak podoba ci sie gra. Czy dobrze dziala na 4090 + Oled w zaciemnionym pokoju na padzie i na sofie?

Naprawdę bardzo mi miło, że aż tak śledzisz moje poczynania i znasz takie detale! Zapomniałeś tylko dodać, że to wszystko na 65' a jak mam ochotę to przełączę na 150' ekran + projektor za 20K! :dupa:

5.jpg

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Jaycob napisał(a):

Chodziło mi o UE5, wszyscy się w niego pchają, a wcale jakoś gry nie wyglądają lepiej, przy czym tylko perf. idzie w dół.

A mi o to też od czasu Doom Eternal macie okazję sprawdzić jak wygląda idTech 8 czyli ten najnowszy bo to jego "premiera" i będzie również w Doom: The Dark Ages

Opublikowano (edytowane)

Sposób na PL napisy i ANG audio

wersja GamePass na steamie pewnie podobnie

1. W katalogu ...\Indiana Jones and the Great Circle\Content\base\sound\externalsources\pc

są wersje językowe en_us i pl_pl

2. ustawiamy aby w grze była wersja PL

3. robimy kopię wspomnianych katalogów

4. z katalogu en_us zaznaczone pliki do pl_pl

5. Gramy

Dialogi w muzeum po prologu

https://streamable.com/mqsk3u

gotowe pliki do podmiany dla leniwych (zróbcie kopię)

Edytowane przez Blacktiger
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

IMO gra wygląda bardzo dobrze na max ustawieniach i działa wyśmienicie. To tylko pokazuje jaką kupą jest UE5. Jak dodadzą PT to wiadomo wydajność spadnie, ale już teraz IMO jest to zupełnie inna liga kunsztu technicznego niż UE od czasów UE4.

Teraz, azgan napisał(a):

GTX1060 :kupa::E

Ciekawe czy zadziałałby na Titan Xp. Pascal wspiera RT ale brak mu dedykowanych jednostek. Ja RT byłem w stanie na Xp włączyć przykładowo w Wieśku 3 Next Gen.

Opublikowano
2 godziny temu, Blacktiger napisał(a):

Sposób na PL napisy i ANG audio

wersja GamePass na steamie pewnie podobnie

1. W katalogu ...\Indiana Jones and the Great Circle\Content\base\sound\externalsources\pc

są wersje językowe en_us i pl_pl

2. ustawiamy aby w grze była wersja PL

3. robimy kopię wspomnianych katalogów

4. z katalogu en_us zaznaczone pliki do pl_pl

5. Gramy

Sam początek gry drobny spoiler

https://www.mediafire.com/file/lj67pqwzc8ik73a/Indiana_Jones_And_The_Great_Circle_2024.12.06_-_22.32.48.02.mp4/file

gotowe pliki do podmiany dla leniwych (zróbcie kopię)

https://www.mediafire.com/file/m3vifc9a8j3wbh6/pl_pl.7z/file

Zrzutekranu2024-12-06212535.png.fb3bfed486915f494f8ecf61500fd691.png

To potrzebne są takie kombinacje i nie można ustawić tego z poziomu gry? Trochę słabo :(