Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Tak mam bazowo ustawione. Próbowałem tam coś zmieniać ale bez efektów. 

IMG_8377.jpeg

Kamil. Jak podoba ci sie gra. Czy dobrze dziala na 4090 + Oled w zaciemnionym pokoju na padzie i na sofie?

Czy jest to najladniejsza gra w jaka grales w tym tygodniu?

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano
13 minut temu, lukadd napisał(a):

Od poniedziałku dopiero zabawa się zaczyna 8:E

A tak w ogóle jeśli chodzi o płaczków, że gra za dużo zajmuje.
Nie wiem czy było wcześniej czy nowa opcja się pojawiła specjalnie dla tych co grają w niższych rozdzielczościach typu 1080p. To już nie musicie ściągać 113 GB gry :E Wystarczy odznaczyć textury wysokiej rozdzielczości i prawie 41GB mniej ;)

fVVtEpx.png

Fayn9961qF.gif

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, lukadd napisał(a):

Ja rozgrzewam obecnie GPU przed Indi grając w DLC z Alan Wake 2 "PT" 8:E

Zobaczymy w poniedziałek co lepsze :E

Anal Woke 2 zjawiskowo jakoś nie wygląda z tym PT i nadal Cyberszrot 2077 gniecie wszystko inne ewentualnie jeszcze Metro Exodus Enhanced Edition z dokooptowanym RT dowiozło. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, lukadd napisał(a):

PC to nie konsola  gdzie masz 2 tryby na krzyż, a czasami i jeden, tutaj możesz bardzo dużo ustawić, zmienić zoptymalizować, nieraz nawet poza oficjalnymi ustawieniami w .ini tak, aby pasowało :E

Podstawy pctowca od wieków, olbrzymie możliwości personalizacji gierek

Szczerze to od lat gram na ustawieniach domyślnych, bo mi się nie chce nic już grzebać. :E Chyba, że mocno chrupie to wtedy coś zmieniam.

p.s w niektórych grach masz nawet 6 trybów. :P

4 minuty temu, azgan napisał(a):

Ładnie chodzi na 7800XT, nawet w 4k daje radę. A takie obawy były po zobaczeniu tabelek z wymaganiami, a się okazuje, że zupełnie niepotrzebne.

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano
1 minutę temu, Jaycob napisał(a):

Szczerze to od lat gram na ustawieniach domyślnych, bo mi się nie chce nic już grzebać. :E Chyba, że mocno chrupie to wtedy coś zmieniam.

p.s w niektórych grach masz nawet 6 trybów. :P

Jak przez lata ogląda się filmiki z zoomem +300% gdzie ktoś jeszcze palcem musi pokazywać na co zwrócić uwagę to ja się nie dziwię 🤭

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, lukadd napisał(a):

Jak gałka driftuję na zero to już kwestia pada nie ogarniającego zerowej martwej strefy. Zwiększaj stopniowo, aż przestanie.

Jest to samo (chodzi o ten moment powolnego wychylenia gałki i do końca ruchu nie reaguje) na zwykłym padzie od PS5 jak i Scuf Reflex Pro. Nie wiem już co robić bo zaczyna coraz bardziej irytować.

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
1 minutę temu, azgan napisał(a):

Jak przez lata ogląda się filmiki z zoomem +300% gdzie ktoś jeszcze palcem musi pokazywać na co zwrócić uwagę to ja się nie dziwię 🤭

Ta, DF przestałem oglądać z m.in takich powodów. Spadli strasznie z jakością swoich filmików.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Ta, DF przestałem oglądać z m.in takich powodów. Spadli strasznie z jakością swoich filmików.

Najlepszy to był ich ostatni materiał o Wiedźminie 4 na Unreal Engine 5 z którego ludki jajca sobie robią :lol2:. Oni chyba już sami przestali traktować się poważnie 🤭.

Opublikowano
40 minut temu, azgan napisał(a):

Anal Woke 2 zjawiskowo jakoś nie wygląda z tym PT i nadal Cyberszrot 2077 gniecie wszystko inne ewentualnie jeszcze Metro Exodus Enhanced Edition z dokooptowanym RT dowiozło. 

No nie zgodzę się, AW2 wygląda zjawiskowo i stawiam to za Cyberem jako najlepsza grafikę w grach 👍

• Upvote 1