Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale co by nie mówić to Watykan jest najbrzydszy, tak jakby kto inny to " rysował "

dopiero Egipt pokazuje uroki, tu naprawdę chce się połazić, wszystko zobaczyć

moja karta tu już niestety wyraźnie niedomaga.

paredziesiąt stron temu pokazywałem te czarne kwadraty na karcie AMD, które aktualizacja naprawiła

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, azgan napisał(a):

A co z nimi było nie tak? Licznik pokazywał u mnie że śmigają sztywno w 60fps 

Nie wiem czy u wszystkich... Wedle mojej oceny, gdy gra chodziła na 80-100-110 fps i nagle przeskakiwała na cutsceny, to pomimo sztywnych 60 fps na OSD, ja wyraźnie czułem dyskomfort i szarpanie, albo przycinanie scenek. Nie wiem, jak to wytłumaczyć. Po prostu "czułem" różnice i miałem dyskomfort oglądając je. Teraz po paczu jest ok, ale też nie mam pewności, czy to scenki się upłynniły, czy może to inne miejsce gry i inne scenki (a te poprzednie i tak by szarpały - Watykan). Teraz jestem w Egipcie.

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano
6 godzin temu, miro napisał(a):

ale co by nie mówić to Watykan jest najbrzydszy, tak jakby kto inny to " rysował "

dopiero Egipt pokazuje uroki, tu naprawdę chce się połazić, wszystko zobaczyć

moja karta tu już niestety wyraźnie niedomaga.

paredziesiąt stron temu pokazywałem te czarne kwadraty na karcie AMD, które aktualizacja naprawiła

Klimat Egiptu jest świetny, to wchodzenie z jaśniutkiego terenu do ciemnych grobowców mega klimatyczne, po co unreale jak ten silnik robi robotę, Watykan dla mnie spoko wygląda tylko tereny naokoło jak się jest na dachu są słabsze chodzi mi o miasto.

• Upvote 1
Opublikowano

Ja jestem ciekawy jak wam poszła łamigłówka z

Spoiler

enigmą, ustawianiem tych tarcz i wpisaniem tego kodu z kartki, w misji w Himalajach.

Mimo że wiem jak ta maszyna działała, to tak źle napisanej łamigłowki nie widziałem dawno. Ile mi to krwi napsuło :E

Opublikowano
1 minutę temu, luk21pl napisał(a):

Brakuje mi jednej książki z świata wiedzy. Wszystkie zostały kupione a na mapie nic nowego nie ma. To jest jakiś bug?

Zbierałem kiedyś takie w latach koło 2000 r. Niestety poszły na śmietnik bo pojawiła się Wikipedia 😄

images (7).jpeg

Opublikowano

7h i czas na sterowiec w Watykanie. Jak was czytam, to wydaje mi się, że za szybko przebiegłem Watykan i w Egipcie będę już lizał ściany, żeby jak najwięcej czasu spędzić w tym świecie. Gra jest kapitalna. Odbieram ją jakby była drugim najlepszym, po Ostatniej Krucjacie i najdłuższym filmem z serii. :)

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, eciepecie napisał(a):

Zbierałem kiedyś takie w latach koło 2000 r. Niestety poszły na śmietnik bo pojawiła się Wikipedia 😄

images (7).jpeg

a na poważnie? U wszystkich wykupiłem wszystko

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, xtn napisał(a):

7h i czas na sterowiec w Watykanie. Jak was czytam, to wydaje mi się, że za szybko przebiegłem Watykan i w Egipcie będę już lizał ściany, żeby jak najwięcej czasu spędzić w tym świecie. Gra jest kapitalna. Odbieram ją jakby była drugim najlepszym, po Ostatniej Krucjacie i najdłuższym filmem z serii. :)

Ja mam 11 godzin, prawie wszystko już w Watykanie zrobione, ale już nie kończę reszty znajdziek, notatek, artefaktów i też lecę na sterowiec 🙂

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, Pavel87 napisał(a):

Ja mam 11 godzin, prawie wszystko już w Watykanie zrobione, ale już nie kończę reszty znajdziek, notatek, artefaktów i też lecę na sterowiec 🙂

Ja mam 28h, jestem w Sukhothai. Ogólnie zero śpieszenia to moja ostatnia gra w tym roku przed urlopem.
Egipt i Watykan wszystko mam na 100% zrobione. Każda fotka i każda notatka.

W zasadzie już czuję się w tej grze jak na urlopie :E A tu fotka jakiejś małpy, tam ktoś zrywa daktyle, dalej piramida, sfinksy i dzikie węże :E Na każdym kroku jest gdzie zawiesić oko.

Giera petarda. Mega niespodzianka i prezent growy na święta. Kto by się spodziewał, że w zalewie chłamu średniej jakości gier AAA w końcu pojawi się dobra gra  :E

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

Co ciekawe, to gra dłuższa niż można było oczekiwać, nawet jeśli ktoś nie robi wszystkiego na 100%. A przecież w znajdźki łatwo się tutaj wkręcić.

Zdecydowanie można mówić o czarnym koniu tego roku, bo raczej rzadko zdarza się, żeby produkcja bez specjalnej reklamy, prócz tytułowej licencji, której wartość i tak przez lata mocno spadła, robiła takie show. Szkoda, że nie finansowe, co słabo rokuje na przyszłość. No, ale zobaczmy jak to się rozwinie.

Ja już byłem mocno nasycony tym tytułem pod koniec Watykanu, pierwsze chwile w Egipcie mnie przytłoczyły. To będzie dla mnie długa opowieść. 

Edytowane przez Vulc
  • Like 1