Możesz sobie darować ironię, galakty, To, że o coś tam pytam, nie znaczy jeszcze, że potrzebuję kąśliwych komentarzy randomów z forum dla boomerów
Mieszkanie kupię, bo muszę. Dobrze już wiem, że za rok będzie w ofercie dokładnie to samo + nowe inwestycje 2-3k za m2 droższe, na które trzeba będzie czekać kolejne dwa lata. Do tego specyfika u mnie jest taka, że budują na coraz większym wygwizdowie.
Jeśli nie znajdę niczego na wtórnym - a nikt tu u mnie nie sprzedaje uczciwych mieszkań (nawet w płycie, nie mówiąc np. o nowszych osiedlach 10-15 letnich) - to muszę wziąć któreś z dwóch wspomnianych I zastanawiam się, które ostatecznie wybrać. To nad garażem wydawało mi się koszmarne, ale jak popatrzyłem na ten plac zabaw, nabrałem wątpliwości....
Ja go używałem tylko przy walce z bossami jak już nie miałem czym się leczyć.
Walka ze smokiem jest irytująca przez skopana kamerę.Ja musiałem walke z nim powtarzać bo przy pierwszym podejściu za szybko go pokonałem,przypadkowo przez glitch z tymi zielonymi trującymi kulami do rzucania.
Niektórzy po prostu żyją w jakimś surrealistycznym przekonaniu, że seks jest dla faceta, a dla kobiet już nie. Ogólnie cały ten problem jest typowo incelowski.
Rekomendowane odpowiedzi