Marvf 109 Opublikowano Poniedziałek o 20:31 Opublikowano Poniedziałek o 20:31 @DeIntegroE3 lighting mod, wgrałem bo bagna na nim są top notch 1
JohnyWol 95 Opublikowano Poniedziałek o 20:36 Opublikowano Poniedziałek o 20:36 To przyznam szczerze, że nawet nie wiedziałem o tym
Slayer 269 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Kurde, chrupie mi coś ta gierka. W białym sadzie było git ale w velen pojawił się problem. Mam co jakiś czas takie nagłe spadki o 20 fps. Trwa to dosłownie sekundę i wraca do normy ale no ale jest fps dip i nie czaję dlaczego. Te spadki są niezależne od tego ile jest fps. Jak mam 140fps i spada do 120fps i przez sekundę przytnie. Próbowałem dac v-sync i to samo z tym, że ustawiłem np limit 90 fps a tu nagle chrupnięcie do 65-70. Dzieje się to w absolutnie losowych momentach. Nie ważne jakie ustawienia, ile fps, po prostu nagle jest drop o 20 klatek na dosłownie sekunde. Macie pojęcie o co może chodzić?
AndrzejTrg 2 925 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ile masz modów zainstalowanych?
leven 630 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Usuń folder "mods" całkowicie i zagraj.
JeRRyF3D 1 789 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Zmien nazwę kat mods. Sprawdź. Spróbuj dx11. Sprawdź.
tgolik 594 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, Slayer napisał(a): No 5 modów Przeładuj kompa i jeszcze raz uruchom grę.
AndrzejTrg 2 925 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, Slayer napisał(a): No 5 modów 1
Slayer 269 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Zara zmienie nazwe folderu i zobacze. Ale serio 5 modów i już ta gra klęka? : D
JeRRyF3D 1 789 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Niemożliwe. Miewałem dziesiątki modów. Edytowane 4 godziny temu przez JeRRyF3D
leven 630 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu U mnie też wszystko działa z kilkunastoma modami, ale na próbę po prostu wytnij folder "mods"
Slayer 269 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wywaliłem ten folder i te chrupnięcia dalej są co jakiś czas. Da się z tym grać ale lekki niesmak pozostaje. Dużo nowsze gry śmigają bez takich cudów.
Rekomendowane odpowiedzi