ODIN85 3 831 Opublikowano Poniedziałek o 16:42 Opublikowano Poniedziałek o 16:42 https://ithardware.pl/aktualnosci/analityk_ogromny_sukces_dodatek_wiedzmin_3_maj-48545.html 1
azgan 1 214 Opublikowano Poniedziałek o 16:59 Opublikowano Poniedziałek o 16:59 Chętnie ogram całość ponownie z nowym dodatkiem ale więcej niż 120 max 150 zł nie dam
Sebastiansbk 137 Opublikowano Poniedziałek o 17:18 Opublikowano Poniedziałek o 17:18 Czekam,ogram napewno dla mnie klimat i fabuła Wieśka to jest topka.
Tomek_ITH 337 Opublikowano Poniedziałek o 20:24 Opublikowano Poniedziałek o 20:24 Przecież info dotyczące tego dodatku od tego analityka ma już chyba z 3 tygodnie dzisiaj nagle polskie media się obudziły.
Tomek_ITH 337 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu https://strefainwestorow.pl/gaming/cdprojekt-sony-stateofplay-playstation-wiedzmin-witcher-dlc Jest nadzieja na ogłoszenie dodatku w czwartek na State of Play 1
leven 745 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Lepiej późno niż wcale, jednak Redzi zmoczyli na całej linii porzucając W3. Do dzisiaj mogli wypuścić kilka dużych DLC, co dałoby jeszcze lepszą sprzedaż, a tym bardziej prestiż tej cudownej gry. 1
AndrzejTrg 3 034 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tylko czy by tego nie przeciągali/nie zrobili by z tego telenoweli? Czasem lepiej odpuścić będąc na szczycie, niż próbować wejść wyżej i się spierdzielić na sam dół. 1 1
ODIN85 3 831 Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu 18 minut temu, leven napisał(a): Lepiej późno niż wcale, jednak Redzi zmoczyli na całej linii porzucając W3. Do dzisiaj mogli wypuścić kilka dużych DLC, co dałoby jeszcze lepszą sprzedaż, a tym bardziej prestiż tej cudownej gry. Nie wiem po co. Dwa dodatki to tak akurat przed 4. Problemem jest tylko 10 lat przerwy
caleb59 1 775 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu Ale tego nie robi cdp red tylko jakieś inne studio na zlecenie więc nie wiem czy jakościowo to będzie warte splunięcia. Teoretycznie wszystko co do W3 powinno być dobre ale liczcie się z tym, że znowu grę spieprzą i trzeba będzie czekać na poprawki jak to było z Next Gen update.
leven 745 Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu No i pytanie, czy obecnie działające mody z nexusa będą działać w dodatku ? Modów mam z 30 i nie wyobrażam sobie gry bez nich
tgolik 630 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu 9 minut temu, caleb59 napisał(a): Ale tego nie robi cdp red tylko jakieś inne studio na zlecenie więc nie wiem czy jakościowo to będzie warte splunięcia. Teoretycznie wszystko co do W3 powinno być dobre ale liczcie się z tym, że znowu grę spieprzą i trzeba będzie czekać na poprawki jak to było z Next Gen update. Ten dodatek do Wiedźmina 3 jeśli rzeczywiście powstaje, to będzie taka platforma treningowa dla Fools theory. Dodatkowo część zespołu która pracuje nad Wiedźmin Remake praktykuje teraz u redów przy wiedźminie czwartym. Mam nadzieję że dzięki temu osiągną kompetencje żeby porządnie zrobić Wiedźmin 1 Remake.
ODIN85 3 831 Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu Ot tak liczę na świetny remake W3 jest mi obojętny.
Rekomendowane odpowiedzi