Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, leven napisał(a):

Lepiej późno niż wcale, jednak Redzi zmoczyli na całej linii porzucając W3. Do dzisiaj mogli wypuścić kilka dużych DLC, co dałoby jeszcze lepszą sprzedaż, a tym bardziej prestiż tej cudownej gry.

Nie wiem po co. Dwa dodatki to tak akurat przed 4. Problemem jest tylko 10 lat przerwy:E

Opublikowano

Ale tego nie robi cdp red tylko jakieś inne studio na zlecenie więc nie wiem czy jakościowo to będzie warte splunięcia. Teoretycznie wszystko co do W3 powinno być dobre ale liczcie się z tym, że znowu grę spieprzą i trzeba będzie czekać na poprawki jak to było z Next Gen update. :E 

Opublikowano
9 minut temu, caleb59 napisał(a):

Ale tego nie robi cdp red tylko jakieś inne studio na zlecenie więc nie wiem czy jakościowo to będzie warte splunięcia. Teoretycznie wszystko co do W3 powinno być dobre ale liczcie się z tym, że znowu grę spieprzą i trzeba będzie czekać na poprawki jak to było z Next Gen update. :E 

Ten dodatek do Wiedźmina 3 jeśli rzeczywiście powstaje, to będzie taka platforma treningowa dla Fools theory. Dodatkowo część zespołu która pracuje nad Wiedźmin Remake praktykuje teraz u redów przy wiedźminie czwartym.

Mam nadzieję że dzięki temu osiągną kompetencje żeby porządnie zrobić Wiedźmin 1 Remake.