Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Slayer napisał(a):

Przeszedłem DLC serca z kamienia, świetne to było :) przerosło moje oczekiwania.

Teraz śmiga krew i wino, no i mam trochę dziwny problem techniczny. Jak jestem na podwórku corvo bianco to mam mało fps w sensie na poziomie 60-70, podczas kiedy praktycznie wszedzie indziej mam ok 140. Tylko w tej lokacji takie cyrki, mieliscie tak moze?

Gram z RTX ON, Hairworks Off, FG on, DLSS Quality.

Dla mnie Serca biją podstawkę i drugie dlc. Najlepsze to co ta gra ma.

Opublikowano

Wiesz co, mam podobne przemyślenia. Z tym, że nie przeszedłem drugiego DLC więc o tym akurat się nie wypowiem ale serca z kamienia lepsze od podstawki faktycznie.

W sumie jak pomyślę to serca z kamienia to najlepsze DLC jakie widziałem w jakiejkolwiek grze.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Slayer napisał(a):

Przeszedłem DLC serca z kamienia, świetne to było :) przerosło moje oczekiwania.

Teraz śmiga krew i wino, no i mam trochę dziwny problem techniczny. Jak jestem na podwórku corvo bianco to mam mało fps w sensie na poziomie 60-70, podczas kiedy praktycznie wszedzie indziej mam ok 140. Tylko w tej lokacji takie cyrki, mieliscie tak moze?

Gram z RTX ON, Hairworks Off, FG on, DLSS Quality.

Włącz Hairworks 

DLSS Performace, prest M.

Zmieniałeś/zastępowałeś  DLSS w grze (pliki)  ?

Tutaj mój link do DLSS najnowszy (nie widzę nowszego) 

https://drive.google.com/drive/folders/1kHZZ1i_aLk81liZ2b_AhvEC-Qx6dr6Bb?usp=sharing

Ja to tak robię w W3:

Pobrane pliki DLSS (są 3) kopiuję i wklejam: 

8.jpg

9.jpg

Żeby zobaczyć, czy jest OK, pobierz i uruchom pliczek, który pokaże, co jest.

W linku: https://drive.google.com/drive/folders/177tVvsTW2M4_btfUeO5nWNRI4-Fppj1f?usp=sharing daje dwa pliki do pokaż/nie pokazuj. Jak uruchomisz enabled, to będziesz widział, czy masz aktualny DLSS - przykład:

10.jpg

Edytowane przez leven