Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

To jest coś czego nikt nigdy nie zrobił, wydać po ponad 10latach dodatek do gry 😀 To nawet rockstar tak nie potrafi.

a mogli hurtowo odcinak kupony każdego roku. jak dodatki do np cities skylines, i każdy by to kupował - a przynajmniej nasza garsta 10 ludzi by łyknęła wszystko, to nie- trzeba było 10 lat na to by wydać dodatek :D

Opublikowano
14 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To jest coś czego nikt nigdy nie zrobił, wydać po ponad 10latach dodatek do gry 😀 To nawet rockstar tak nie potrafi.

Zrobił, zrobił. Dwa dodatki do Titan Quest - Atlantis i Ragnarok - wyszły ponad dekadę po premierze podstawki.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Komentarze pod fb. Pełna podnieta. Super.

to było wiadome, ale pewnie i tak redom się tam cieplo na serduszku robi jak widzą, że 100% ludzie się cieszy i podnieca i w ogóle kurła love <3 

Opublikowano (edytowane)

pełno tu takich było, jeszcze w zeszłym tygodniu w odpowiedzi na mojego posta rocznicowego

ale tak to jest jak się w każdym temacie klepie żeby klepać dla licznika

Edytowane przez miro
Opublikowano
38 minut temu, bleidd napisał(a):

(...) ale tak można traktować wersje Wieśka NG bo dodatek raczej nie ruszy z wersją 1.X.

Na pewno nie ruszy. W zapowiedzi jest mowa o sprzętach, które dostały ten next gen update.

Opublikowano
41 minut temu, CrooV napisał(a):

Ale tupło, ciekawe czy przez to ze 2k27 dopiero

image.png.f03a01c414868b0dfae9332e16a00884.png

Kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Kupiłem 30 akcji po 236 wiec dla mnie promocja dnia, cel to nadal 280-300. 
A co do samego dodatku, jak każdy, kupi się, pogra, zero oczekiwań. Od roku wolę grać na giełdzie bardziej aktywnie niż w gry. 

• Like 3
Opublikowano

Tymczasem na PPE:

image.png.e261ff34777e47c13ab287a46085e7b5.png

być chłopcem do bicia na własne niewymuszone życzenie to jedno, ale podżeganie do hejtu, i to centralnie przed treścią postu - hmm. Ktoś tam już szoruje dnem. Rozumiem, że redaktorzynom z PPE puszczają hamulce, ale sami na siebie kręcą wieszadło wrzucając często mocno naciągane posty z których ludki w necie później robią memy :E Wszystko w imię kliknięć. Tak mi zalatuje PClab portal z ostatnich lat działalności.