Nie mam pojęcia. Jedyne co zrobiłem to włączyłem tego moda przez RHI:
Jeszcze raz napiszę, bo jest jakiś miszmasz się z tym zrobil.
Wiedzmin 3 oficjalnie nie miał wsparcia MFG.
Czy miałeś RTX 4xxx czy 5xxx w grze było dostępne tylko x2
Od dziś Remaster daje nam możliwość używania MFG w grze bezpośrednio.
Ale RTX 4xxx nadal potrzebuje moda do odblokowania MFG.
Chyba mi się podoba.
Ogólnie dzisiaj miałem mindfucka.
Widziałem 4 osoby podróżujące bmw e46 sedan - wydało mi się, że są upchani jak sardynki.
Z ciekawości sprawdziłem i moje wydawało się, to nie takie wydawało się bo AI twierdzi, że w fabii 3 hb jest więcej miejsca dla pasażerów.
Ale nam samochody urosły.
@Camis i inne osoby z tego wątku... Czy wy nie rozumiecie, że Panowie Ziobro, Romanowski i spółka mają postawione zarzuty niewłaściwego dysponowania środkami publicznymi. Właściwie nawet niecelowego, a nie niewłaściwego! Tam nawet nie ma zarzutu korupcji sensu stricte czyli, że jeden albo drugi dał walizce kasę jakiemuś szwagrowi To jest kwestia taka czy z FS można było finansować strażaków na wiecach wyborczych PiS.
To wszystko bardziej nadaje się na TS (który jak wiem praktycznie nie funkcjonuje), a nie na prawo karne! A już na pewno na areszty wydobywcze.
Sądy na całe szczęście, jeszcze są w Polsce niezawisłe i orzekają na podstawie przepisów prawa karnego (w tym wypadku), a nie zemsty politycznej.
Dla mnie ten cały PiS i te ich afery to dno, ale w kontekście politycznym i w kontekście TS czyli styku etyki, polityki i prawa karnego. Ani Romanowski ani Ziobro nie zgwałcili dziecka. Nie okradli sklepu. Nie dokonali rozboju! Nawet jak już pisałem nie mają zarzutów stricte korupcyjnych (no chyba, że się mylę i coś im tam prokuratura przyklepała, ale jak nawet to wciąż mamy korupcję będącą na samym dnie skali sędziów co do surowości ). Dlatego decyzja sądu o liście żelaznym mnie nie bulwersuje ani nie dziwi.
A co jeszcze wam powiem to to, że to wszystko było z góry ukartowane pomiędzy KO i PiS! Dali im tyle czasu na ucieczkę, że by na księżyc dolecieli... Jak są grube sprawy w stylu pedofili albo rozboju to wjeżdża momentalnie policja na chatę i jest areszt wydobywczy, a sąd przyklepuje, a nie jakieś farmazony z podróżami po świecie.... Xddd Ale tu się nie kleiło i nie nadawało więc i sądy zwlekały, ale i sama prokuratura...
Głupi ludzie... Głupie elektoraty zarówno PiS jak i KO... to już elektorat konfy, przynajmniej tu mam lepsze ogarnięcie. Ale tylko tu bo już sprawa UE czy Ukrainy to też nie widzą jak nimi z kolei konfa gra.
Zapamiętajcie jedno - wszyscy politycy chcą się dopchać do koryta. Wszyscy wami manipulują. Ok dla mnie jedyny wyjątek to Zandberg. Jego tu nie wrzucam.
Podobne odczucia dla mnie duzo duzo na plus to brak jeb... srebrzenia i to jest gigantyczny plus black color tez petarda a i powloka glossy tez fajna sprawa ,przed loledem z 2-3 tygodnie miałem aoca na miniledzie i śmiało powiem że to też petarda monitor a wtedy nówke dało się kupic za 915pln.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
MFG dla RTX 4xxx
Rekomendacja dodana przez Kadajo
4 reakcje
Pokaż odpowiedź