Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Biznesowo to się bardzo ładnie spina i w sumie specjalnie taki ruch ze strony CDP Red nie powinien dziwić, aczkolwiek osobiście byłbym chyba jednak zaskoczony DLC do tak starej gry, nawet jeśli to zręczny chłyt materkindowy w ramach promocji czwórki. 

Mam oczywiście nadzieję, że - jeśli dodatek się pojawi - to faktycznie zagramy już Ciri.

Edytowane przez Zas
Opublikowano (edytowane)

Wygląda to trochę tak, jakby CDR postawił tym razem na marketing szeptany. Z pewnością to co wydadzą nie będzie niczym małym, bo oficjalnie wiemy, że w tym roku zostanie wydany produkt, nad którym pracuje 100 osób z Fools Theory.

Nie zniósłbym jednak, gdyby to coś było grą w stylu Thaumaturge. 

Edytowane przez tgolik
Opublikowano

Będę zdziwiony jak wydadzą dodatek do 11 letniej gry :P Jeśli miałbym strzelać to będzie to coś w stylu Wojny Krwi, aby przypomnieć o marce Wiedźmin i zrobić jakiś wstęp do W4 no ale zobaczymy.

Opublikowano
19 minut temu, miro napisał(a):

pozwoliłem się poczęstować, zaczynam trzeci raz powolutku...

Plik oznaczyłem jako publiczny, więc bardzo proszę się częstować :) 

No i życzę miłej rozgrywki. 

Ja nawet teraz gram w W3, bo nie mam obecnie pracy :( ale w przyszłym tygodniu jadę do UP :E 

Właśnie zaczynam Krew i Wino w  krainie Toussaint, mega zabawa :glodny:

• Like 1
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Przypuszczałem że RT będzie się gryzło z lighting modem a tu proszę, z Velen się robi trochę takie Toussaint :E Ale warto było to zassać dla nawet samego wyglądu bagien w Krzywuchowych Moczarach. 

20260108233334_1.jpg

20260109100606_1.jpg

Te kruki na bagnach to coś w rodzaju krebainów z Dunlandu w Śródziemiu? Krążą i nasłuchują :E

Edytowane przez Marvf
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Marvf napisał(a):

Przypuszczałem że RT będzie się gryzło z lighting modem a tu proszę, z Velen się robi trochę takie Toussaint :E Ale warto było to zassać dla nawet samego wyglądu bagien w Krzywuchowych Moczarach. 

20260108233334_1.jpg

20260109100606_1.jpg

Te kruki na bagnach to coś w rodzaju krebainów z Dunlandu w Śródziemiu? Krążą i nasłuchują :E

sorry, ale Velen robi się jak Toussaint? 

Velen ponure szare, krew, mordy wszędzie, ma byc jak kolorowa kraina? no chyba nie bardzo, gra w vanilla jest i tak zbyt kolorowa miejscami