W co obecnie grasz?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie ma takiej podłości do jakiej nie posunie się Polska patoprawica, aby uzyskać (konfederacja) albo odzyskać (PiS) władzę. Współpraca z ruskimi agentami? Oczywiscie. Robienie laski obcym mocarstwom? oczywiscie. Zalosne ćwoki. -
Przez VRman · Opublikowano
Grok No i chyba poblokowali. Nie idzie się zalogować do żadnego konta, nie idzie założyć nowego, już blokują fake maile i nawet jak znalazłem jakiś działający, to nie pozwoliło założyć konta. Prośba: Mógłby ktoś spróbować z jakiegoś VPNa ustawionego na kraj, w którym generator video jest dostępny, i sprawdzić czy wpuszcza? Nie wiem czy blokują wszystkie VPNy, czy tylko te od providera, u którego ja kupiłem usługę, czy może mi fingerprinta zassało i mam shadowbana za używanie 5 kont jednego dnia Jak przetransplantowali Grokowi system z Twittera (X) to Na terenie UE nie ma do tego dostępu. Trzeba "być" z USA, Kanady itp. BTW. W ciągu ostatniego miesiąca poza dodaniem 10s dla płatnych subskrypcji (z szansą na 15s czasem) , poprawiono też audio z 0/10 na 3/10 i ewidentnie zmieniono sporo w samym modelu. Nie zawsze na lepsze niestety, ale te same prompty text-to-video czy image-to-video dają już wyraźnie inne rezultaty. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/msi-confirms-rtx-5090-lightning-z-is-worth-over-5200-in-taiwan Będzie bolało -
Przez trepek · Opublikowano
@Kyle Potwierdzam, że w Koreańcach hamowanie automatyczne jest bardzo spokojne i neutralne. Jak porównuje zachowanie Santafetki (gen 4, rok 2023) do np. Lexusa ES (rocznik 2019, przed liftem) no to jest przepaść. W Lexusie bardziej działało to 0-1 (ale stabilnie, bez dziwnych odchyłów), za to w SantaFetce jak w pontonie - płynnie i spokojnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi