Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, abudabi napisał(a):

Potrzebuję więcej takich "przeciętnych" gier RPG jak Vampyr, w których fabuła ciągnie gracza do przodu. Może ktoś coś polecić? Oczywiście coś z bardziej półki AA niż AAA.

Na pewno kolejna gra autorów Vampyra, czyli Banishers: Ghosts of New Eden. Zdecydowanie lepsza, choć to dalej typowe AA.

Edytowane przez Lypton
  • Like 1
Opublikowano

Przeszedłem w tamtym roku i ostatnio sobie trzy części Spider-Man , 2 części Kingdom Come Deliverance , Sillent Hill 2, Robocop, Unharted, Detroit Become Human, dwie części The Last of Us , MindsEye, Ghost of Tsushima. Teraz skończyłem Assassin’s Creed Valhalla podobała mi się chociaż jest długa. Czeka Indiana Jones i Stalker 2 już zacząłem ale przerwałem w tamtym roku.

Opublikowano (edytowane)

Przygoda z RE trwa, po ukończeniu RE 4,  dziś skończyłem biohazard, w sumie wyszło 8 h i 20 min i dobrze, troszkę za wolne tempo miała ta gra dla mnie, być może przez to że odpaliłem ją w sumie dzień po skończeniu RE4. Dobra giera na raz.  Pora na Village. 

BTW kupiłem na loaded wersje gdzie był biohazard+village za 69 zibla. 

Edytowane przez JeanPepin
Opublikowano
3 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

Wiec wrocilem do starocia, ktory nadal prezentuje sie pieknie - Batman AK

I pomyśleć że takie studio zrobiło tak piękna trylogię, a skończyło z jakimś Suicide Squad(choć tytuł adekwatny) to jest gorszy zjazd od milionera do melela :) 

Opublikowano
4 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

Z reguly sobie sprawdzam co dobrze wyglada, zanim odpale sobie gierki typowo dla relaksu.
Wiec wrocilem do starocia, ktory nadal prezentuje sie pieknie - Batman AK

Obsługuję natywnie HDR czy auto hdr ? Czy w ogóle nie obsługuje HDR ? Bo chyba też sobie zapodam na swoim Oledzie. :)