E tam S3 Virge. Takie to pewnie ze dwie w kartonie na strychu bym znalazł, do tego wcześniejsze S3 Trio też.
Natomiast jestem prawie pewien, że mam tam jeszcze gdzieś wszystkie podzespoły ze swojego AT(80286) i chyba 80486 DX, w tym i karty graficzne - Hercules, CGA, EGA, VGA i SVGA. Pierwsze Voodoo i Riva 128 też jest.
Dzień dobry. Jestem niedzielnym graczem i pogrywam tylko w starsze tytuły, jednak od pewnego czasu coś mnie irytuje. Porzuciłem swój leciwy monitor na rzecz dużo większego telewizora, jednak obraz płynniejszy był na monitorze. Ten tv też ma swoje lata, obraz wyświetla ładniejszy, ale choćby w battlefield 5 ścinek i chrupnięć jest więcej. Dodam, że platforma to ps4. Zacząłem się zastanawiać czy w ustawieniach tv powinienem na coś zwrócić uwagę? Coś co mogłoby trochę zabijać płynność?
Tyle warte tylko dla kolekcjonerów, a dla innych to bezwartościowy gruz. Ludzie są szaleńcami i kupują za chore pieniądze repliki 3DFX z 4xGPU.
Też mam S3 Virge podobny strucel na PCI, który przydał się do ratowania sprzętu.
Rekomendowane odpowiedzi