Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja w końcu po zmianie kompa odpaliłem jak człowiek ETSa 2 w normalnej grafice. Wrzuciłem kilkanaście modów w tym obowiązkowe jak Promods czy Poland Rebuilding i śmigam sobie. Myślę, że w końcu pobije rekordzik gry na jednym save :D Kiedyś udało się kupić Trucka i machnąć 100k km ponad, teraz myślę że będę zdecydowanie bardziej wytrwały. Nie po to kupiłem jakieś 97% wszystkich DLC jakie wypuścili :boink:

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, piwakk napisał(a):

A ja w końcu po zmianie kompa odpaliłem jak człowiek ETSa 2 w normalnej grafice. Wrzuciłem kilkanaście modów w tym obowiązkowe jak Promods czy Poland Rebuilding i śmigam sobie. Myślę, że w końcu pobije rekordzik gry na jednym save :D Kiedyś udało się kupić Trucka i machnąć 100k km ponad, teraz myślę że będę zdecydowanie bardziej wytrwały. Nie po to kupiłem jakieś 97% wszystkich DLC jakie wypuścili :boink:

Powodzenia, wciąga toto jak diabli. Kiedyś ETSa dużo jeździłem, ale już z 6-7 lat jestem na odwyku.

Zacząłem niedawno Red Dead Redemption (part 1). Na razie mi się podoba.

• Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, aplause napisał(a):

Kiedyś ETSa dużo jeździłem, ale już z 6-7 lat jestem na odwyku.

Z ciekawości spojrzałem w pocztę data zakupu ETS2 -Deluxe (Wszystkie DLC jakie były dostępne danego dnia) "25.12.2015" koszt 12 funtów , wtedy mieszkałem w UK najlepsze jest to że mam dopiero nabite 60 godzin przez 11 lat xD wtedy miałem PS3 i bardziej grałem na konsoli a dziś jakoś mi się nie chce włączać ETS2 . 

Opublikowano

@Reddzik

Spoiler

Wczoraj w końcu ukończyłem chapter 2, zostały mi tylko 2 akty przejściowe przed nowym regionem. Powiem tak: finał 1 chaptera przy finale 2-ego to jak Batman Forever vs. Avengers Endgame :D Serio było epicko, bardzo filmowo, mega dużo się działo, bardzo fajne zakończenie całego dużego rozdziału. Miałem obawy, bo wiadomo że w gachach na ogół jedziesz od baneru do baneru, czyli nowa postać się pojawia, robisz jej historię i znika na amen, ale na szczęście tutaj twórcy ogarnęli się i przejście do kolejnej dużej historii będzie znacznie bardziej płynne niż się spodziewałem.

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, ChudyXp napisał(a):

Z ciekawości spojrzałem w pocztę data zakupu ETS2 -Deluxe (Wszystkie DLC jakie były dostępne danego dnia) "25.12.2015" koszt 12 funtów , wtedy mieszkałem w UK najlepsze jest to że mam dopiero nabite 60 godzin przez 11 lat xD wtedy miałem PS3 i bardziej grałem na konsoli a dziś jakoś mi się nie chce włączać ETS2 . 

60h przez 11 lat to niezbyt dużo :D 

Pamiętam jak w CS potrafiło być 60h+ w ciągu ostatnich 2 tygodni jak namiętnie grałem %-)

Opublikowano
53 minuty temu, piwakk napisał(a):

60h przez 11 lat to niezbyt dużo :D 

Pamiętam jak w CS potrafiło być 60h+ w ciągu ostatnich 2 tygodni jak namiętnie grałem %-)

Aktualizacja ETS2 nie pozwalała mi później grac płynnie miałem pokaz slajdów na karcie 1 GB VRAM na starym komputerze , a do tego miałem konsole PS3 na niej miałem gry i aplikacje typu YT i inne więc komputer był średnio włączany 

Opublikowano (edytowane)

@Reddzik

Spoiler

Chapter 2 całościowo ukończony, przechodzę w maintenance mode na jakiś czas - ponad 150h w 2 chapterze zrobiło swoje, muszę złapać oddech przed kolejnym dużym regionem, żeby się nie wypalić. Od teraz tylko dailies, weeklies, eventy, zbieranie darmowych pulli itd. Zrobiłem to samo po ukończeniu 1 chaptera i to była dobra decyzja. A Tobie życzę dobrej zabawy :) 

Pora na powrót do Zemurii

image.thumb.png.f69b9cfede15d298d7d13b0289d10a48.png

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano

Dragonsword Awakening 
Póki co jak na początek gierki jest dobrze, dostałem kuponik do wybrania nowej postaci ale póki co nie wiem kogo wziąć i na razie odpuszczam. Gierka wydaje się fajna, spodobała mi się :) Tak ten koreański trochu wali takim szajsem ale ujdzie.

Cena gierki spadła do 50-60zł, więc to już nie tak źle. 

20260726152344_1.thumb.jpg.8d7de3881b74f4ddb5d3a852e1ddd810.jpg

20260726163441_1.thumb.jpg.25e5c5c06218e5bb3b8b107e55af4f3f.jpg

• Upvote 1