Kingdom Come: Deliverance 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez pawelsake · Opublikowano
Tylko że droga do Iranu z lat 70-tych bez fanatyków będzie długa. Dobrze że społeczeństwo ma tego świadomość ostatnie protesty o tym świadczą - szansa dla opozycji w kraju. A i znajduje jedne plus dla Europy Rosja nowych Sahedow od Iranu nie dostanie. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Info z wczoraj, Trump "nie wyklucza wysłania wojsk lądowych". Wyszły też informacje, że już od jakiegoś czasu rozmawiają o tym z Kurdami irackimi, zapewne też irańskimi. W praktyce oznacza to że operacja lądowa jest już zaplanowana. SIły USA oraz być może sojusznicze jako główne oraz odziały kurdyjskie jako wsparcie. Jak do tego dodamy skalę tak nalotów na cele reżimu w Iranie jak i ich uderzeń odwetowych, to myślę że konieczność operacji lądowej i pełnego obalenia reżimu jest juz przesądzona. Szczególnie że niewykluczone, że siły USA w bazach w regionie oberwały mocniej niż ogłoszono oficjalnie. Jeśli to okaże się prawda, to USA nie ma już innej opcji niż walka do pełnego zwycięstwa. Dodatkowo trwaja coraz cieższe naloty na pozycje hezbollahu w Libanie. Tu też pojawia sie opcja, że siły izraelskie wjadą też lądowo i wyzwolą Liban od terrorystów. Tzn że decyzja o tym już zapadła i trwa przygotowanie z powietrza. Bo Izrael juz realizuje dużą mobilizację. Także może jest realizowany najlepszy scenariusz. Pełne czyszczenie z reżimowych fanatykow i ich terrorystów w regionie. -
Przez pawelsake · Opublikowano
https://www.kimovil.com/pl/porownac/google-pixel-10-global-12gb-256gb,motorola-edge-70 szczerze przerażają mnie te nowe baterie co dobę ładować i jeszcze przy prędkości 30 wat - już teraz mam problem ze swoim Edge 40 co 24/h od nowa ładowanie i przy 68 watach jest to problemem. Macie jakieś inne opcje na stole dobry aparat i bateria? zapowiadają Edge 70 Fusion ale aparaty marne do selfi i szerokątny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi