Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Zas napisał(a):

Wiadomo już, z kim Henryk ten-teges? :E 

Szkoda, że jednak nici z dramy i z tego co widzę poprawność, choć niesmaczna, okazała się faktycznie mocno poboczna. Byłby dym, a tak nuda, trzeba czekać na Avowed. :P

Zobacz sobie końcówkę filmiku u UV.

Jeśli masz do tego ciągoty, to się dowiesz, normalny gracz nawet nie zauważy, bo gra nic Ci nie wpycha do "gardła".

Edytowane przez Fear
  • Like 1
Opublikowano

Mnie te wasze peany nawet zachęcają, by kiedyś jeszcze spróbować jedynki z modami. Mogłem w sumie kupić, jak latała bodaj po 15 zł... :P  Choć pewnie znowu bym się odbił po chwili... 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

4 minuty temu, Zas napisał(a):

Mnie te wasze peany nawet zachęcają, by kiedyś jeszcze spróbować jedynki z modami. Mogłem w sumie kupić, jak latała bodaj po 15 zł... :P  Choć pewnie znowu bym się odbił po chwili... 

To nie jest gra, która siądzie każdemu, więc różnie może być. Pod tym względem bliżej jej do RDR2 niż do takiego Wieśka 3, który siadł każdemu, a jak komuś nie siadł to wstyd było się przyznawać. :E

Edytowane przez Vulc
  • Like 1
Opublikowano

Ja miałem nie brać preordera, ale dziś też się złamałem. Niestety w większości sklepów nie było już wydań pudełkowych, więc zamówiłem z darmową dostawą z ME. Ale żeby mieć darmową dostawę to musiałem wziąć dostawę na 5, więc poczekam dzień dłużej na premierę. :D 

Opublikowano
4 minuty temu, Isharoth napisał(a):

Ja miałem nie brać preordera, ale dziś też się złamałem.

Ja spokojnie czekam na opinie graczy. Jak będzie mi pasować to może kupię przed weekendem.

W końcu też procka pasowało by przetestować, bo jak na razie to same indory łupię :E

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, DżonyBi napisał(a):

Juz sie wyprzedaz zaczela? Co tam poszlo nie tak?

To są ceny netto i bez opłaty serwisowej. Kluczykownie często tak działają - cena na stronie niby atrakcyjna, ale jak przychodzi do płacenia to tutaj vacik, tam jakaś opłata serwisowa i wychodzi tyle samo, co byś kupił bezpośrednio na Steamie. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, lukadd napisał(a):

W końcu też procka pasowało by przetestować, bo jak na razie to same indory łupię :E

Pytanie czy karta uciągnie - poziom 5070, szału nie ma. :E

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, DżonyBi napisał(a):

No wlasnie jak to lata na 4090, czy tylko 5080 po OC i 5090 daja rade?

Panie a od kiedy to 5080 nawet po OC ma sobie lepiej radzić od 4090 jak brakuje magicznej sztuczki w postaci mydlanego MFG? :E 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Ruskie klucze + VPN? Raczej nie będę się w to bawił. :E 

Zdziwiłbyś się ile osób tutaj w to się „bawi” ;) Kwestia wklepania klucza jak z każdego innego sklepu…

120zl w dniu premiery nigdzie nie kupisz. 🤷

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 1
Opublikowano
16 minut temu, Lypton napisał(a):

To są ceny netto i bez opłaty serwisowej. Kluczykownie często tak działają - cena na stronie niby atrakcyjna, ale jak przychodzi do płacenia to tutaj vacik, tam jakaś opłata serwisowa i wychodzi tyle samo, co byś kupił bezpośrednio na Steamie. 

Dla tego kupuję się tam gdzie nie doliczają.

Np. na Cdkeys.

Gold ~240zeta, a podstawka ~185

5 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Kwestia wklepania klucza jak z każdego innego sklepu…

Na ruskim koncie steam :E

Ja chce mieć gry bezpośrednio na moim koncie steam EU. A nie jakieś udostępniane z ruskiego konta.

Jeszcze jak na luzie można było kupować na turcję na epicu, to trochę gierek mam tam zakupionych, ale ruskie steamy niet :E

• Like 1