Strilok 342 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Staty pokazują jaką kupą była ostatnia gra od Bioware A tutaj KCD2 1
RTX4090 358 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/429?tab=description Boost u mnie 14 fps w tym samym miejscu ON vs OFF 2 2
azgan 1 127 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Totalna miazga ten nowy Kingdom Come Deliverance 2, naprawdę świetnie zrealizowana produkcja a może być jeszcze lepsza 1
Godlike 880 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego A jak w KCD2 wygląda wsparcie dla monitorów Ultrawide? 1
RTX4090 358 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 21:9 ---> NIe jest źle, tylko musisz zwracać uwagę na naroża (np wybór dialogu pokazuje się skrajnie po prawej stronie) 1 1
samsung70 210 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 2 godziny temu, Strilok napisał(a): Staty pokazują jaką kupą była ostatnia gra od Bioware A tutaj KCD2 no dobra tamta gra DEI jest jupa, ale kingdom jest dopiero po premierze wiec dopiero sie okaze za kilka tygodni kto gra a kto nie, swoja droga ropbilem pdoobny test ostatnio dla chyba 15 hier jakie mam na steam i najwiecej osob gralo w Wiedzmina 3 i Cyberka 77 1
Wu70 739 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 3 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Robię głównie poboczne jestem dalej przed weselem. Myslisz, że przyspieszyć? Nie chciałbym tego co w Stalkerze miałem po 60h. Zbalansuj, nie ma sensu robić tylko pobocznych i na koniec główne. 1 1 1
skypan 1 752 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Z ciekawości wróciłem na pierwszą mapę. Wjechałem sobie do zamku i nic. Zero reakcji. Słabe to. Znowu perk obieżyświat pokazał mi ile miejsc pominąłem. No w pytę. 1
MJRegul 495 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego @skypan o jakiej reakcji / braku reakcji mówisz? Ja właśnie skończyłem zamek na pierwszej mapie, MA SA KRA, najgorszy quest w grach RPG jaki w życiu przechodziłem, znużył i wkurzył mnie tak, że musiałem go przejść z YouTubem.
voltq 1 372 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, MJRegul napisał(a): @skypan o jakiej reakcji / braku reakcji mówisz? Ja właśnie skończyłem zamek na pierwszej mapie, MA SA KRA, najgorszy quest w grach RPG jaki w życiu przechodziłem, znużył i wkurzył mnie tak, że musiałem go przejść z YouTubem. Spoiler Obszar zamku powinien mieć czerwony obszar i powinniśmy być tam poszukiwani , w końcu zdradziliśmy bergowa , a tutaj można sobie biegać Tak samo kupcy , wójt itd powinni reagować na nas inaczej po wykonaniu danych zadań Trochę źle jest to skonstruowane Zamek semin spalony a kapitan sęk uczył nas różnych ruchów i sztuczek, pytanie czy one przepadają bezpowrotnie ? Ta gra powinna mieć polski dubbing pasował by do tych klimatów, szczególnie że mamy bardzo dobrych aktorów głosowych Ja mam już 100 godzin , wyczyściłem całą pierwszą mapę że wszystkiego i zrobiłem 3 pierwsze zadania główne na drugiej mapie , teraz będę czyścił wszystkie poboczne i aktywności ciekaw czy dobije do 200h Edytowane 13 Lutego przez voltq
Tomek_ITH 317 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 6 godzin temu, skypan napisał(a): Z ciekawości wróciłem na pierwszą mapę. Wjechałem sobie do zamku i nic. Zero reakcji. Słabe to. Znowu perk obieżyświat pokazał mi ile miejsc pominąłem. No w pytę. Jak się wraca na 1 mapę? 1
skypan 1 752 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 9 godzin temu, MJRegul napisał(a): o jakiej reakcji / braku reakcji mówisz? Wjechałem tam jak bym tam nic nie zrobił. Myślałem, że mnie nie wpuszczą, będą agresywni itp. 2 godziny temu, Tomek_ITH napisał(a): Jak się wraca na 1 mapę? Na obu mapach masz wóz do podróży. Koszt 200 groszy. 1 1
STALKER 75 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Jak rzucić kamieniem klawisz G nie działa. 1
zozolek 312 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 13 godzin temu, Godlike napisał(a): A jak w KCD2 wygląda wsparcie dla monitorów Ultrawide? bez problemów. 5120x1440 1
MJRegul 495 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 43 minuty temu, STALKER napisał(a): Jak rzucić kamieniem klawisz G nie działa. Kucasz a samo G musisz dłużej (sekunde?) przycisnac i puscic 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Nie czytam tematu bo boję się spoilerów, jeszcze nie zacząłem nawet gry, kończę ponownie pierwszą część. Nie wiem czy ktoś widział ale gość który gra Hansa Capona na swoim kanale na YT robi streamy z KCD II, chyba zauważył że można zarobić na popularności. Henry niestety na to nie wpadł, a szkoda bo byłoby zabawnie. 1
MJRegul 495 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, galakty napisał(a): Nie trzeba trzymać, działa od razu. to u mnie nie działa, pojedynczy szybki klik G robi NIC, testowałem X razy musze chwileczkę przycisnąć, jak coś klawisz G dziala u mnie poprawnie Edytowane 13 Lutego przez MJRegul 1
galakty 3 312 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego To u mnie działa od razu, nie trzeba trzymać Denerwuje tylko że trzeba kucać i ciężko się celuje do gniazd ptasich, bo trzeba manewrować postacią, a nie myszką. 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Godzinę temu, MJRegul napisał(a): to u mnie nie działa, pojedynczy szybki klik G robi NIC, testowałem X razy musze chwileczkę przycisnąć, jak coś klawisz G dziala u mnie poprawnie To coś masz spaprane, może w ustawieniach gry coś przełączyłeś? Nie wiem czy w ogóle taka opcja jest, ale ja też normalnie kliknięciem pojedynczym "g" rzucam bez problemu 1
Rekomendowane odpowiedzi