Wu70 739 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Ależ to będzie jakość... 47 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): jeszcze dostaniecie zawrotne 30 fps na ps5 pro z dropami do 15 to będzie dopiero wesoło A to akurat dobra wiadomość, czym mniej fps na ps5 pro tym lepiej bo to znaczy że gra została zaprojektowana znacznie wyżej Edytowane 6 Maja przez Wu70 2
Kakarotto 728 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Ale autoaim i tak się ustawia na głowę a nie brzuch Duży brzuch, to i głowa większa niż normalnie. Co do trailera i gry... Jakoś to będzie, ale nie czekam szczególnie. Nawet jak będzie średnio, to gra i tak jest już murowanym hitem sprzedaży. Miliony fanów czekają, fanatyków też.
JeanPepin 333 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja No i jeszcze bardziej mnie wkurzyli z tą grubą obsuwą (wiadomo że spodziewane to było i kurs był 1,02 ze tak zrobią)
kanon7 599 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Wszedłem do tematu tylko po to aby poczytać maruderów i się nie zawiodłem - Pro w 720p - wersja PC tylko na tym będzie dało się grać - średni hype - żadne GTA mi nie podeszło - to się nie da grać w 30 fps… - XSS w rozdzielczości gameboy’a - nie mam hype’u na grę Jak chce się pośmiać to włączam sobie albo piep&@€e polityków, albo posty GTA VI na tym forum Edytowane 6 Maja przez kanon7 4 1
JeanPepin 333 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 1 minutę temu, kanon7 napisał(a): Wszedłem do tematu tylko po to aby poczytać maruderów i się nie zawiodłem - Pro w 720p - wersja PC tylko na tym będzie dało się grać - średni hype - żadne GTA mi nie podeszło - to się nie da grać w 30 fps… - XSS w rozdzielczości gameboy’a - nie mam hype’u na grę Jak chce się pośmiać to włączam sobie albo piep&@€e polityków, albo posty GTA VI na tym forum dokładnie..ostatnio sezon na debaty był, to był potencjał na beczkę (stety niestety), no nic trzeba kupić pro żeby pograć w tym 720..pozniej poczekac na wersje PC i zainwestować w sprzęt, czyli cykl życia GTA
Tomek_ITH 317 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Pierwszy trailer bardziej mi się podobał. Grafika na tych screenschotach znacznie lepsza niż na trailerze. 1
Wu70 739 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 4 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): Grafika na tych screenschotach znacznie lepsza niż na trailerze. Przecież napisali Captured on PS5 to czego się spodziewałeś 1
Reddzik 2 768 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Dobrze, że nie będzie w tym roku tej gry, i tak mamy murowanego kandydata do gry roku, a GTA zaraz by wszystko chciało zabrać, a tak w przyszłym roku sobie zagarną całą branżę.
Jinx 183 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Strasznie miałki ten trailer, troche PG-13. Wygląda jak naprędce sklecony byleby tylko coś wypuścić po obsuwie. Edytowane 6 Maja przez Jinx 2
Zhao 583 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Dla mnie drugi tralier lepszy od pierwszego - jednak wątpię abym w maju 2026 leciał kupić konsole dla jednej gry 1
Kris194 4 720 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Sam trailer nie wyrwał mnie z kapci ale technicznie 2
Wu70 739 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 2 minuty temu, Zhao napisał(a): jednak wątpię abym w maju 2026 leciał kupić konsole dla jednej gry Ja polecę jak przy RDR2, konsola na 3tyg z olx to sumarycznie bilans w okolicach 0zł a potem oczywiście wersja Glorious PC 7 minut temu, Reddzik napisał(a): i tak mamy murowanego kandydata do gry roku a która to? Bo nie słyszałem 1
Reddzik 2 768 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 3 minuty temu, Wu70 napisał(a): a która to? Bo nie słyszałem Spoiler Clair Obscure Expedition 33, od muzyki po fabułę. 1 1
Jinx 183 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 8 minut temu, Zhao napisał(a): Dla mnie drugi tralier lepszy od pierwszego - jednak wątpię abym w maju 2026 leciał kupić konsole dla jednej gry Co jest w nim lepszego?
Kris194 4 720 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) I trailery do pobrania w dobrej jakości https://www.rockstargames.com/VI/downloads/videos/GTAVI_Trailer_1/GTAVI_Trailer_1.mp4 https://www.rockstargames.com/VI/downloads/videos/GTAVI_Trailer_2/GTAVI_Trailer_2.mp4 Edytowane 6 Maja przez Kris194 1
Oldman 465 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja W dniu 3.05.2025 o 17:59, lukadd napisał(a): Ja raczej stawiam na cięcia, również fizyki Chcieli jak najbardziej dobrze, ale zapędzili się i konsolowy procek nie daje rady, więc trzeba będzie przyciąć co nieco, aby w ogóle to działało jako tako na obecnej generacji konsol Pewnych rzeczy nawet Rockstar nie przeskoczy. pamietam jak prezentowali mozliwosci Euphoria Engine na samym początku (jeszcze przed GTA IV) , obejrzalem i mysle (zajebiste to jest ja chce to w grach), potem pokazali GTA IV i to było jakies 20% tego na co pozwalał ten silnik, a potem wyszło GTA V i było jeszcze bardziej obcięte. Ciekawe w którą stronę skręci to teraz (czy na plus, czy na minus) 1
Phoenix. 4 726 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 10 minut temu, Oldman napisał(a): Ciekawe w którą stronę skręci to teraz (czy na plus, czy na minus) Ktora gra rockstara miala downgrade na premiere po jej prezentacji na trailerach ?? 1
Oldman 465 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Teraz, Phoenix. napisał(a): Ktora gra rockstara miala downgrade na premiere po jej prezentacji na trailerach ?? czytaj ze zrozumieniem
Zhao 583 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 40 minut temu, Jinx napisał(a): Co jest w nim lepszego? Wole zdecydowanie takie widoczki Dla mnie osobiście lepiej,że ten trailer skupia się głównie na postaciach i ich relacji a nie twerkowaniu ala social media w grze 6
Oldman 465 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 50 minut temu, Wu70 napisał(a): a potem oczywiście wersja Glorious PC Glorious PC to będzie po roku patchowania, czyli pewnie jakies 2 lata po premierze konsolowej
Phoenix. 4 726 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) 17 minut temu, Oldman napisał(a): czytaj ze zrozumieniem Oczywiscie, ze czytam, prezentacja technologiczna silnika to nie to samo co prezentacja gry. Wiec skoro piszesz o jakims skrecaniu czyt cieciu to pytam sie, ktora gra miala downgrade po pokazaniu trailera, ze snujesz takie teorie? Edytowane 6 Maja przez Phoenix.
Pawcio 84 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Tommy Vercetti? Szwejt, dyndyrydy deałt. Ja to najbardziej się nie mogę doczekać szukania śladów po Tomku w hawajskiej koszuli. 1
j4z 941 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 3 godziny temu, Fatality napisał(a): PS5 pro to najwyzej w 720p odpali to w 60 fpsach. Czekamy na PC. 60 FPS na konsolach? ...
Rekomendowane odpowiedzi