Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 893
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
21 minut temu, tgolik napisał(a):

Zastanawiam się: kupić pod GTA PS5pro czy poczekać na wersję PC.

Jak ukaże się trzeci dodatek do Wiedźmina 3, to pewnie poczekam na GTA VI na kompa. Jeśli nie, to będę dalej myslał.

Poczekać, zobacz co było z RDR2 jak wyszło na PS4 :E

Opublikowano
51 minut temu, MrKetiw napisał(a):

Poczekać, zobacz co było z RDR2 jak wyszło na PS4 :E

w sensie co było? 1080p, zerp downgradu i prawie idealne stabilne 30 klatek (z pewnymi zastrzeżeniami). Biorąc pod uwagę tamtą generacje to przecież był absolutny szczyt.

Opublikowano (edytowane)

Ja kupię nawet preodera i ogrywam na PS5, od czasu do czasu można zaszaleć. Czekać można całe życie ale emocji jak na premierę nie da się odłożyć. Czekanie na premierę PC to jak jedzenie odgrzewanego kotleta, nadal mięso ale już tak nie smakuje bo wczorajszy i jesz samemu :mniam:.

Edytowane przez Totek
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, MroczneWidmo napisał(a):

w sensie co było? 1080p, zerp downgradu i prawie idealne stabilne 30 klatek (z pewnymi zastrzeżeniami). Biorąc pod uwagę tamtą generacje to przecież był absolutny szczyt.

Odpaliłem to na Ps4, tak szybko jak to zobaczyłem tak też wyłączyłem pikseloza, latało poniżej 30 klatek no nie... Na PC było później pięknie, do dzisiaj w to gram. 

2 godziny temu, azgan napisał(a):

Na XBOX ONE X wyglądało świetnie w natywnym 4K

Napisałem o ps4. 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, tgolik napisał(a):

Jak ukaże się trzeci dodatek do Wiedźmina 3, to pewnie poczekam na GTA VI na kompa. Jeśli nie, to będę dalej myslał.

Wiem że się powtarzam ale Ja kiedyś kupiłem xboxa specjalnie dla GTA V... awruk jeden z największych błędów życiowych :) 

3 godziny temu, Totek napisał(a):

Ja kupię nawet preodera i ogrywam na PS5, od czasu do czasu można zaszaleć. Czekać można całe życie ale emocji jak na premierę nie da się odłożyć. Czekanie na premierę PC to jak jedzenie odgrzewanego kotleta, nadal mięso ale już tak nie smakuje bo wczorajszy i jesz samemu :mniam:.

Jak wyżej napisałem, mogłem spokojnie poczekać na wersję PC, którą tylko na chwilę odpaliłem i uznałem że przecież przeszedłem to z pół roku temu więc po co w to grać drugi raz :) po tak krótkim czasie... i tak minęło 13 lat i jedyne przejście było premierowe. 

I nie czekanie na premierę na PC to nie jest jedzenie odgrzewanego kotleta, to jedzenie dopieszczonego schabowego z ziemniaczkami i kapustką zasmażaną, a nie suchego gołego kotleta z kuraka :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, MrKetiw napisał(a):

Odpaliłem to na Ps4, tak szybko jak to zobaczyłem tak też wyłączyłem pikseloza

Na ps4 to bylo dno i kupa mułu rdr2 i takie mydlo ze mozna bylo oczy przecierac ;D

6 godzin temu, tgolik napisał(a):

Ja czekam na PC, bo od 30fps to co najwyzej porzygac sie mozna  :hahaha: