brainq 72 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Chciwość panie chciwość, tak ktoś nagra i puści to dalej.
Kris194 5 069 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 39 minut temu, Kadajo napisał(a): WOW trzeba będzie wykupić Netflixa, zeby trailer obejrzeć. Chyba najlepszy dowód jak chciwość może wszystko zniszczyć... 2
Reddzik 3 899 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Grand Theft Auto VI: An Extended Look will premiere on Netflix Thursday, August 27 at 3 p.m. ET and will also launch on the official Rockstar Games YouTube channel and the Grand Theft Auto VI site at 9 p.m. ET on August 27. Jakie Sony taki Rockstar, dobrze, że mam gdzieś to całe GTA. Takie podejście to nie świadczy dobrze o podejściu do graczy. Sony wraz z Rockstarem testują graczy na co mogą polecieć widząc napis "GTA 6", obstawiam, że będzie grubo. edit Mamy to! płatny early access do zwiastuna! karawana i cyrk jedzie dalej Edytowane 6 Sierpnia przez Reddzik 1
JeanPepin 489 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Ja pier nie wierzę że to nie jakis dobrze zorganizowany baicik
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Zobaczyłem pomarańczową etykietkę GORĄCY TEMAT i aż wszedłem zobaczyć, co to za poruszenie Najtańszy pakiet Netflixa umożliwia oglądanie jedynie w 720p, więc jeżeli ktoś nie doczyta, to czekają go wizualne wrażenia rodem z 2013 roku i trailera GTA 5. 1
Tomek_ITH 511 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Za takie akcje to rockstar powinien być jeb... bardziej niż sony za brak płyt. 1 2
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Jeszcze Hindusom zablokowali możliwość oglądania tego trailera na Netflixie 4
oldfashioned 867 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia W grze bedzie misja (wymagana of course) => trzeba bedzie obejrzec szmiry pokroju 4 sezonu wiedzmina i dac im 5 gwiazdek :> 3
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Wy się nie śmiejcie, okaże się ze do online trzeba będzie wykupić najdroższego suba na Netflixie 3
Kris194 5 069 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) 34 minuty temu, Reddzik napisał(a): Mamy to! płatny early access do zwiastuna! karawana i cyrk jedzie dalej Tam się ktoś już naprawdę zdrowo odkleił. Najbardziej mnie irytują osoby, które jeszcze próbują to racjonalizować. Dosłownie 👇 Rockstar: Gracze: Mógłbyś mocniej? Edytowane 6 Sierpnia przez Kris194 2
Kszyrztow 87 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Może da się całą grę obejrzeć na Netflixie po premierze Naprawdę, piękne mamy czasy, nie ma co Edytowane 6 Sierpnia przez Kszyrztow 1
Tomek_ITH 511 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Ja ta branża ma nie upaść jak ludzie np. w komentarzach pod polską zapowiedzią tego gówna piszą w większości coś takiego. ''Przecież to od strony marketingu świetna decyzja. Ludzie zobaczą materiał w każdym języku dostępnym na netflixie - może nawet z lektorem - , i mniejsze ryzyko leaku ️ plus dotarcie do nowych odbiorców Dla netflixa też masa nowych subow Win win'' Edytowane 6 Sierpnia przez Tomek_ITH 4
j4z 1 873 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Zwiastun będę musiał piracić? Ja pierdziele arrr. 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Ja mam i co mam oglądać w 720p? Przecież to Rockstar i GTA 6, a nie jakiś tam byle jaki film! Tu nie chodzi o to czy mam czy nie, tu chodzi o cyrk Rockstara Sony i teraz Netflixa, jak widać jedno wielkie szambo w około tej gry. Próbują zarabiać na "biednych" spragnionych graczach, bo GTA uderza im do głowy tak samo jak alkohol robi z nich - to co robi Ja mam bekę, pośmieję się. 2
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 7 minut temu, j4z napisał(a): Zwiastun będę musiał piracić? Ja pierdziele arrr. Przecież będzie 6 godzin później oficjalnie na YouTube. Albo 10 minut później nieoficjalnie na Twitterze.
j4z 1 873 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Teraz, Radio Tirana napisał(a): nieoficjalnie na Twitterze To już piracenie xd 1
piwakk 48 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 5 minut temu, tgolik napisał(a): Naprawdę nie macie Netflixa? Ani netflixa ani GTA tym bardziej nie planuje mieć 1 1
tgolik 733 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia HBO też nie masz? Najlepsze seriale LGBT obejrzałem waśnie tam np. świetny polski Proud. 2
j4z 1 873 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Mam tylko sky, bo płacę 12,50, więc żal rezygnować. 1
tgolik 733 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Za cenę obiadu na mieście mam wszystkie VOD. Oglądanie filmów i seriali nigdy nie było tańsze niż dzisiaj.
Rekomendowane odpowiedzi