Phoenix. 7 022 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Nie widzę ani zainteresowania tą grą Serio?? To ty chyba masz jakies klapki na oczach. Trailery bija rekordy ogladalnosci, zainersowanie w mediach przekracza wszelkie granice, preordery przzewyzszyly oczekiwania take two ale Ty nie widzisz zaintersowania
Kadajo 9 968 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Ale to tak jakby się dziwić, że kolejny COD bije "rekordy". Podobno chcą trafić do nowego odbiorcy, no to im mówię, że kiepsko i to idzie.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia A to dopiero sie zacznie na grubo po 27 sierpnia Teraz, Kadajo napisał(a): Ale to tak jakby się dziwić, że kolejny COD bije "rekordy" Kiepskie porownanie 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Podobno chcą trafić do nowego odbiorcy, no to im mówię, że kiepsko i to idzie. Do wszystkich nie trafia Ale trafic nie musza.
Wu70 992 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Wczoraj sobie odpaliłem netflixa i GTA wyskoczyło, był klimat przez moment
DITMD 1 343 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Nie pamiętam, kiedy ostatnio odpaliłem Netflixa. Im więcej tej marketingowej papki, tym bardziej się od tej gry odbijam.
ODIN85 4 926 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Ja nie pamiętam kiedy coś dobrego tam było
Element Wojny 5 345 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia niektórzy z Was mają jakąś niezdrową obsesję na punkcie tej gry, wszędzie widzicie GTA - ja poza PPE nie widzę go nigdzie. 2
Fatality 844 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) To będzie najlepszą grą w historii albo giga flop wizerunkowy jeśli okaże się, że jest tylko "dobra" i wyleje się taki hejt, że przez rok będzie o czym czytać. Albo największy sukces w historii branży, albo początek końca rockstar. Nic pomiędzy. Stawiam 80gr polskich na to. Edytowane 8 Sierpnia przez Fatality 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) 19 minut temu, Element Wojny napisał(a): niektórzy z Was mają jakąś niezdrową obsesję na punkcie tej gry, wszędzie widzicie GTA - ja poza PPE nie widzę go nigdzie. Jak będą 3 miechy do premiery na pc to też w nią wpadniesz Edytowane 8 Sierpnia przez ODIN85
Wu70 992 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Element to akurat na długo przed premierą ma już lekką obsesję, co chwilę przypomina że nie jest zainteresowany grą i jej nigdzie nie widzi A tu przewidywania insidera: Jak przygarnęli 100mln$ za deal z netflixem o kilka godzin(!) ekskluzywności to nie ma o czym mówić, świat zwariował
Element Wojny 5 345 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) 6 minut temu, Wu70 napisał(a): Element to akurat na długo przed premierą ma już lekką obsesję, co chwilę przypomina że nie jest zainteresowany grą i jej nigdzie nie widzi Siedzę w tym topicu dla beki, nigdy nie planowałem jej kupić i zawsze byłem szczery w tym temacie. Są gry które kupie i które mogę rozważyć, ale GTA VI nigdy nie znajdzie się na tej liście. Na netflixie nic mi dziś nie wyskoczyło, na YT nic mi też nie wyskoczyło, na kilku portalach też mi nic nie wyskoczyło, tylko oczywiście na PPE jak zawsze 3 newsy na wejściu na głównej. Edytowane 8 Sierpnia przez Element Wojny
Reddzik 3 899 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Ja też jej nie kupię, wpierw co zrobię, to może zainstaluję i pierwszy raz odpalę i zobaczę GTA 5. GTA 6 ciekawi mnie tylko technicznie, grać nie zamierzam, nie czuję takiego parcia, bo nie przeszedłem żadnej części. Może za kilka lat na PC jak zmienię zdanie, na PS5 w 30fps nie zamierzam nawet za 100zł kupować. Temat mnie ciekawi z innego względu, zresztą to co wrzucam to pokazuje.
Wu70 992 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Ja bym już nie odpalał 5 i od razu poszedł w 6, technicznie będzie przepaść Jakbym dzisiaj miał odpalić to tylko IV
Reddzik 3 899 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Nie grałem, GTA 6 nie kupię. Nie jestem aż tak napalony na grę. Spokojnie sobie odpalę GTA 4 czy GTA 5. Może GTA 6 zaszczepi we mnie iskierkę do zagrania w GTA. Jak wymieniłem kompa, to moje starego dałem kuzynowi czyli Xeona na s1155 + RX 570 8GB, do dziś go posiada. Przeszedł GTA 5 na nim jak dodał za free na Epicu. Ja zaś nigdy tego nie zrobiłem.
Element Wojny 5 345 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) YT to będzie idealna platforma, żeby sobie pooglądać widoczki czy jakiś tam nowinki z GTA VI które wprowadzi Rockstar; a jak wyjdzie wersja PC gdzieś tam kiedyś, to pewnie podobnie jak CP2077 przez lata będzie służyć za platformę testową dla nowych CPU/GPU. I w sumie do tego się ta gra najbardziej nadaje Edytowane 8 Sierpnia przez Element Wojny 1
DITMD 1 343 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Wyjdzie na PC, to się kupi i ogra. Dla mnie to praktycznie gra na raz. Kaleczyć sportu z 30/40fps na konsoli nie będę.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 19 minut temu, Element Wojny napisał(a): YT to będzie idealna platforma, żeby sobie pooglądać widoczki czy jakiś tam nowinki z GTA VI które wprowadzi Rockstar; a jak wyjdzie wersja PC gdzieś tam kiedyś, to pewnie podobnie jak CP2077 przez lata będzie służyć za platformę testową dla nowych CPU/GPU. I w sumie do tego się ta gra najbardziej nadaje Najwiecej pisza niby ci najmniej zianteresowani gra, coz za przypadek
janek25 395 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Ta gra pewnie interesująca pod test cpu/gpu jak gothic
Element Wojny 5 345 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 27 minut temu, Phoenix. napisał(a): Najwiecej pisza niby ci najmniej zianteresowani gra, coz za przypadek A to moja wina że zainteresowani piszą najmniej? Gdzie są te miliony pre-orderowców, które powinny się tu uzewnętrzniać?
ODIN85 4 926 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Zainteresowani czekają na premierę i przedstawią fakty a nie pierdoły z neta co są teraz wszędzie.
Element Wojny 5 345 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Teraz, ODIN85 napisał(a): Zainteresowani czekają na premierę i przedstawią fakty Jakie fakty?
Element Wojny 5 345 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Jak w to się gra itp itd. A był pokazany jakiś gameplay, żeby można było w ogóle dyskutować jak w to się gra? Mówimy o faktach czy o wróżbicie Macieju? Bo według Claude'a: Edytowane 8 Sierpnia przez Element Wojny
Rekomendowane odpowiedzi