Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Liczą na naiwnych konsolowych graczy, którzy kupią grę po ich śmiesznym zwiastunie na netfliksie. Moim zdaniem kupowanie gier (kota w worku) przed primerą to głupota.

Wystarczy poczekać miesiąc po premierze, na niezależne recenzje i testy, aż mi się przypominała premiera bfa6. Obecnie można ubiegać się o zwrot 100% ceny bfa6 na steam, usunęli tryby gry, które były dostępne od samej premiery.

Po 470 godzinach pełny zwrot 109$

Edytowane przez Pawcio
  • Like 2
  • Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Zeby zdecydować, czy w ogóle warta zachodu, czy gniot i odpuścić. 

14 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Miesiąc po premierze cena będzie taka sama więc nie wiem po co miałby ktoś  tyle czekać.

Czytając najnowsze newsy i plotki nie wiadomo czego dokładnie można się po nowym gta spodziewać, bo twórcy fabuły gta 5 nie brali udziału podczas projektowania nowego gta 6, oraz ile tak naprawdę gry będzie dostępne w podstawowej wersji, a ile zostało już wycięte, żeby pojawić się jako dodatkowo płatna zawartość w sklepie. Jeśli fabularnie pójdą bardziej w stronę woke lub fabuła będzie co najmniej przeciętna w porównaniu do 5, to ja dziękuje za taką grę. 350zł piechotą nie chodzi.

Opublikowano
3 minuty temu, Pawcio napisał(a):

Czytając najnowsze newsy i plotki nie wiadomo czego dokładnie można się po nowym gta spodziewać, bo twórcy fabuły gta 5 nie brali udziału podczas projektowania nowego gta 6, oraz ile tak naprawdę gry będzie dostępne w podstawowej wersji, a ile zostało już wycięte, żeby pojawić się jako dodatkowo płatna zawartość w sklepie. Jeśli fabularnie pójdą bardziej w stronę woke lub fabuła będzie co najmniej przeciętna w porównaniu do 5, to ja dziękuje za taką grę. 350zł piechotą nie chodzi.

Sporo osób z czasów GTAV czy nawet wcześniej nadal pracuje nad VI. R* to nie tylko Dan Houser. 

Opublikowano
42 minuty temu, Pawcio napisał(a):

Liczą na naiwnych konsolowych graczy, którzy kupią grę po ich śmiesznym zwiastunie na netfliksie. Moim zdaniem kupowanie gier (kota w worku) przed primerą to głupota.

Wystarczy poczekać miesiąc po premierze, na niezależne recenzje i testy, aż mi się przypominała premiera bfa6. Obecnie można ubiegać się o zwrot 100% ceny bfa6 na steam, usunęli tryby gry, które były dostępne od samej premiery.

Po 470 godzinach pełny zwrot 109$

Daj sobie spokój z takimi komentarzami, jak ktoś kocha tą serię to kupi w ciemno i będzie się dobrze bawił i tyle. Tak samo jest z innymi grami, chcą zagrać na premierę i tyle. Jak mam parcie na jakąś grę to też gram day one a że jest ich ogólnie mało to nie jest to częste zjawisko i mnie. Ale takie RDR2 brałem w ciemno przed premierą ;) 

Opublikowano
43 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Jak idziesz do drozszej restauracji, to sprawdzasz opinie przed. 
Chyba ze Ty chodzisz tylko na wielkie otwarcia ;)

Te opinie nic dziś nie znaczą. Za puszkę coli ludzie dają max gwiazdek.

Opublikowano

Czy ja wiem, ja tam zawsze sprawdzam i jeszcze sie nie przejechalem. Po prostu trzeba umiec 'czytac'. 

Takie samo zalozenie jak w grach - czesto masz tutaj (na forum) wklejane linki z gowno portali, mowiace o tym jaka gra jest och i ach, a potem dostajesz dragon age veilguard, czy inna sraczke developerow. Skill jak kazdy inny, recenzje trzeba umiec filtrowac. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Gra jeszcze nawet nie wyszła, nie wiadomo nawet, czy będzie dobra, co z fabułą i czy będzie grywalna na premierę.

Szarpane czy płynne 30fps, w natywnej rozdzielczości, czy upscalowanej?

Sama reputacja r napędzająca hype to dla mnie mało, bo wpadki zdarzają się i największym studiom: cyberpunk, battlefield 6, itp.
Jak dla mnie prawo powinno działać w obie strony, skoro firma może sprzedawać preordery to powinna umożliwić zwroty do kilku godzin grania, lub stworzyć wersje demonstracyjną, tak jak za starych czasów.
Dlaczego, nie można poczekać przynajmniej kilku tygodni i zobaczyć za co się faktyczne płaci?

Ja to widzę tak: Gracze narzekają, fanatycy i uzależnieni grzecznie wyskakują z kasy.

Edytowane przez Pawcio
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

ale na innych zasadach.

Zgadza się. Zasada wygląda tak, że w momencie rozpoczęcia pobierania gry tracisz prawo zwrotu. Nie musisz nawet jej uruchamiać, wystarczy ściągnąć na dysk. 

Przekładając na inne realia: w momencie odebrania paczki od kuriera tracisz prawo do zwrotu w ciągu 14 dni. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Nie musisz nawet jej uruchamiać, wystarczy ściągnąć na dysk. 

Bo na konsoli uważają, że ma to dobrze działać, więc nie musisz jej testować :E Choć nie raz trafiały się kiepskie gry i co? Gracz jest w czterech literach. Chyba, że będą masowe niezadowolenia jak w przypadku Cyberpunka, czy innych gier, a tak dla pojedynczego usera, któremu coś nie pasuje... cóż jego strata, a zysk po stronie Sony :pozdro:

Edytowane przez Reddzik