Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
9 minut temu, Kadajo napisał(a):

Cholera wie :E

Ja np. raz kliknąłem na link z kotem i teraz co chwile takie filmiki mam:

https://www.reddit.com/r/cats/s/odXiqSuy57

W sumie nawet śmieszne ... xD

Nie cholera wie, wystarczy popatrzeć tutaj kto jaki wrzuca content i dzieci to raczej nie są :E a gdzie tam jeszcze rozebranie filmiku na części pierwsze i do tego jakaś analiza. 

A kot patrzy na tą głupią babe z politowaniem i żenadą jaką to debilną służbę sobie znalazł :) 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Mam nadzieję, że to naprawdę z 2 albo 3 letni build bo model prowadzenia pojazdów to totalna porażka.

Mi tam się całkiem podoba, zdecydowanie bardziej przypomina to klimat GTA 4. Fajnie buja furą przy hamowaniu i skręcaniu, uderzenie w tył Vapida ładnie go obróciło i podniosło zawieszenie. Żółty van przy hamowaniu i skręcaniu też bez większych zastrzeżeń. UPS ma ruchy łajby, uderzenie autem w karetkę realistycznie ją majtnęło ,a nie przestawiło jak pudełko od zapałek więc czuć ,że ma to swoją wagę... czego więcej? Moją uwagę zwróciło natomiast najechanie na krawężnik przy ucieczce i brak reakcji pojazdu.

W GTA 5 chyba aż tak się nie uginają fury.

gta 6.png

Edytowane przez Iri
Opublikowano
31 minut temu, Iri napisał(a):

Mi tam się całkiem podoba, zdecydowanie bardziej przypomina to klimat GTA 4. Fajnie buja furą przy hamowaniu i skręcaniu, uderzenie w tył Vapida ładnie go obróciło i podniosło zawieszenie. Żółty van przy hamowaniu i skręcaniu też bez większych zastrzeżeń. UPS ma ruchy łajby, uderzenie autem w karetkę realistycznie ją majtnęło ,a nie przestawiło jak pudełko od zapałek więc czuć ,że ma to swoją wagę... czego więcej? Moją uwagę zwróciło natomiast najechanie na krawężnik przy ucieczce i brak reakcji pojazdu.

W GTA 5 chyba aż tak się nie uginają fury.

Mi wygląda na to, że auto ma zbyt dużą przyczepność przy skręcaniu a do tego zniszczenia a raczej chyba ich brak. Oceniam to co widzę, jak będzie wyglądał gameplay na premierę to zobaczymy.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Kris194 napisał(a):

Mi wygląda na to, że auto ma zbyt dużą przyczepność przy skręcaniu a do tego zniszczenia a raczej chyba ich brak. Oceniam to co widzę, jak będzie wyglądał gameplay na premierę to zobaczymy.

Ogólnie prędkość auta nie jest duża więc ciężko stwierdzić po tak krótkim nagraniu jak to może wyglądać przy wyższej prędkości. Ciekawe jakby to wyglądało jakby się rozpędził i wpadł w poślizg? Uszkodzenia... trochę racji jest ale z kolei ten UPS praktycznie wyhamował do zera i zahaczył róg auta... fakt powinna wylecieć lampa albo pęknąć ,a róg auta mógłby chociaż trochę się przemieścić. Możliwe ,że coś jeszcze z tym zrobią. Pamiętam ,że w GTA4 poziom zniszczeń, prowadzenie auta ( jak źle się ustawiło to auto wywracało się na każdym zakręcie), siłę hamowania, prędkość można było ustawić za pomocą kilku ustawień w notatniku... nazywało się to chyba "handling"?

Przeglądając klatka po klatce coś nie coś wgniotło. Prędkość duża nie była... ;D

gta 6 2.png

Edytowane przez Iri
Opublikowano
Godzinę temu, Iri napisał(a):

Ogólnie prędkość auta nie jest duża więc ciężko stwierdzić po tak krótkim nagraniu jak to może wyglądać przy wyższej prędkości. Ciekawe jakby to wyglądało jakby się rozpędził i wpadł w poślizg? Uszkodzenia... trochę racji jest ale z kolei ten UPS praktycznie wyhamował do zera i zahaczył róg auta... fakt powinna wylecieć lampa albo pęknąć ,a róg auta mógłby chociaż trochę się przemieścić. Możliwe ,że coś jeszcze z tym zrobią.

Sam fakt, że rozmawiacie o takich detalach na podstawię krótkiego wycinku. Pokazuje jak gigantyczna będzie skala tej produkcji. 
Byle do wersji PC bo w 30FPS nawet tego nie będę odpalać. 

Opublikowano

Ja nadal utrzymuje ze żadnej rewolucji nie będzie i dlatego duża część graczy będzie ostro rozczarowana.

Juz widzę te nagłówki...

"Czekali 13 lat na rewolucje i poczuli się oszukani, żądają zwrotu pieniedzy"

:hihot:

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Sam fakt, że rozmawiacie o takich detalach na podstawię krótkiego wycinku. Pokazuje jak gigantyczna będzie skala tej produkcji. 

Mnie to zastanawia dlaczego tak dużą grę z tak wielkimi oczekiwaniami nie wydadzą najpierw na PC który może i będzie kosztował krocie ale udźwignie oczekiwania tych najbardziej spragnionych ,a później na konsole z obniżoną jakością lub puszczać to na PC i konsole jednocześnie i nikt nie byłby zawiedziony. Tym bardziej ,że gry tworzone są domyślnie na komputerze? Chyba ,że jestem w błędzie. Domyślam się poniekąd jakie mogą być powody ale skala tej gry jest tak ogromna ,że aż ciężko mi przechodzi przez umysł ,że próbują to męczyć na PS5 czy Series X który miały premierę 6 lat temu... to tak jakbym chciał kompa z 2020r za 4 tysiące do Assassin's Shadow z 2026r i oczekiwał ,że pójdzie mi to na ultra w 2k i minimum 60fps. Parodia... :D Im głębiej myślę i piszę ten post tak też nie mogę pojąć dlaczego jeszcze nie ma PS6... od 2020r wyszło multum procków i układów graficznych... nie mogliby coś wykombinować? 

Ja cyknę tą grę nawet 30 fps'ach, a później przesiadka na PC bo konsol nie dzierżę. 

Edytowane przez Iri
Opublikowano
Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Ja nadal utrzymuje ze żadnej rewolucji nie będzie i dlatego duża część graczy będzie ostro rozczarowana.

Juz widzę te nagłówki...

"Czekali 13 lat na rewolucje i poczuli się oszukani, żądają zwrotu pieniedzy"

:hihot:

Zależy jak na to patrzeć. Rockstar walczy sam ze sobą w lidze :E 

Więc, ogólnie ja oczekuje po prostu poziomu i ilości smaczków na poziomie przypakowanego RDR2, tyle że tu będzie wielkie miasto + peryferia inne klimaty, więc pewnie tych smaczków będzie jeszcze więcej napakowanych.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, samsung70 napisał(a):

sam sobie przeczysz mordo :D

To ,że nie dzierżę konsol nie oznacza ,że będę czekał rok lub dwa na wydanie wersji PC. Dla GTA się poświęcę, uwielbiam tą produkcję. Wyjdzie na PC, konsola do żyda i tyle się widzieliśmy. Pamiętam jak wyszło GTA 4 i próbowałem to męczyć na Athlonie II X2 245 + pasywnym Sapphire HD5450 512Mb + 4GB ram DDR2. To byli czasy kurła, człowiek groszem wtedy nie śmierdział ale za to nauczył się pokory i takie 30fps mi wystarczy na początek. %-)

Edytowane przez Iri
Opublikowano

Ogra się dwa razy, albo i 3 tak czy inaczej. A jak będzie mocno na konsoli zamulać to po prostu pogra się trochę i będzie się czekać na wersje PC. Ale to już raczej nie te czasy aby wydali GTA tak jak na x360 i PS3, że to latało w zakresie 20-30klatek, z dropami poniżej 20tu i 720p :E 

Opublikowano
3 minuty temu, lukadd napisał(a):

Więc, ogólnie ja oczekuje po prostu poziomu i ilości smaczków na poziomie przypakowanego RDR2, tyle że tu będzie wielkie miasto + peryferia inne klimaty, więc pewnie tych smaczków będzie jeszcze więcej napakowanych.

Dokładnie. GTA VI będziemy porównywać do IV, V i rdr2, bo reszta jest daleko w tyle :E.

• Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Mam nadzieję, że to naprawdę z 2 albo 3 letni build bo model prowadzenia pojazdów to totalna porażka.

Nie oszukujmy się, że gra na premierę będzie zauważalnie lepiej działać oraz wyglądać, usuną kilka dużych błędów, dodadzą parę nowych misji, poprawią optymalizacje gry pod kątem fizyki oraz grafiki, na koniec zategują to filtrami np. rt, fsr, upscalowane 1080p do 4k. Wystarczy sprawdzić specyfikacje najwolniejszego urządzenia, na które zostanie wydane nowa gta: xbox sieries s oraz playstation 5, z gówna bata nie ukręcisz: 6 letnie konsole z 2020 roku. To nie będzie najpiękniejsza gra na konsole obecnej generacji. Zresztą peak graficzny dla obecnych konsol to rdr2. W przypadku gta z samochodami zamiast koni oraz ładniejszymi ubraniami.

Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

A założymy się że odpalisz?:E

Opublikowano
10 minut temu, lukadd napisał(a):

podaj 5 rodzajów smaczków, jakie bys chciał ujrzeć- bo chciałbym wiedzieć czego ludzier chcę się spodziewać po tej gierce, 

w ogole to mógłby każdy [podać po 3 jednak, nie 5, ale po 3 co za smaczki chcecie? 

Opublikowano
45 minut temu, Iri napisał(a):

Ja cyknę tą grę nawet 30 fps'ach, a później przesiadka na PC bo konsol nie dzierżę. 

Sam sobie odpowiedziałeś. ;) Tu chodzi o hajs i ludzie kupią to 2 razy. 

4 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

A założymy się że odpalisz?:E

Nie no dobra odpalę i to pewnie na premierę. XD 

Ale raczej jako ciekawostkę przez Hype. Pogra się chwilę i będę dalej czekal…