Vulc 2 821 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 5 minut temu, Reddzik napisał(a): Też będę oglądać w 720p żeby zobaczyć super jakość GTA 6 Będziesz oglądać w wersji XSS. Daję słowo, że to chyba pierwszy raz w tym miesiącu jak z własnej woli odpalam Netflixa. Sprawdźmy co Rockstar wysmażył, leaków nie oglądałem nic a nic.
TmK 346 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 35 minut temu, ghostdog napisał(a): Co za czasy, kiedyś prawie każda gra miała demo, a teraz trzeba się prosić o materiał z gry. Mam nadzieję, że przynajmniej to będzie gameplay z konsoli a nie jakiś zmontowany filmik. To jest badanie rynku. Zobaczysz na jakie pomysły te chciwe korpo będą wpadać za 5 lat. To się wydarzy, bo wielu graczy ma mózgową lewatywę. Powiecie niemożliwe. Tak samo jak niemożliwe są płatne DLC z wyciętą (nie nową, to różnica!!) zawartością, w stylu legendarnej płatnej zbroi dla konia od Bugthesdy. To też było ylko niewinne badanie rynku.. 🤗
userKAMIL 1 297 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Nie no animacje na tym materiale z Netflixa to jest zupełnie inny poziom w branży! Rewelacyjnie to wygląda.
JeanPepin 545 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a): 4 po i nic jak nic? jest akcja, grubo widocznie nad wodą słaby zasieg Edytowane 27 Sierpnia przez JeanPepin 2
TmK 346 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Ale pusto się w internetach zrobiło. Halo, żyje tu jeszcze kto? 1
Reddzik 4 189 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Miejscami tnie, widać że ledwo trzyma 30fps.
Fatality 896 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Gratuluje tym którzy ograją to w tych 25 fpsach na konsoli boli od patrzenia 3 1
Element Wojny 5 618 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 6 minut temu, TmK napisał(a): Ale pusto się w internetach zrobiło. Halo, żyje tu jeszcze kto? tak, a co?
JeanPepin 545 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 1 minutę temu, Fatality napisał(a): Gratuluje tym którzy ograją to w tych 25 fpsach na konsoli boli od patrzenia Taka kolej rzeczy, jak z każdym GTA
dawidoxx 1 186 Opublikowano 27 Sierpnia Autor Opublikowano 27 Sierpnia Strzelanina u murzynów to nieźle tam fpsy leciały.. na razie dupy jakos nie urywa 1
Vulc 2 821 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Scena pościgu mocna reżyserka, ale dobrze to wyglądało. Sporo fajnej fizyki w tym materiale, od groma aktywności.
Fatality 896 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Straszne mydło bo to ps5 ale i tak gra XXI wieku 1
Vulc 2 821 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Jak na możliwości PS5 to i tak wygląda aż za dobrze. 1
JeanPepin 545 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia i to Ps5 bez PRO, w dalszym ciągu brak info o jakims trybie chociazby te 40 fps na pro, żeby kupić konsole zanim znikną
userKAMIL 1 297 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Jak w ścianę wlecieli na początku to wow! Na PC w swoim czasie to będzie rzeź w efektach cząsteczkowych. Edytowane 27 Sierpnia przez userKAMIL
mazi636 43 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Nie wiem jakim cudem to ma chodzić na Series S, ale faktycznie wygląda to jak gra nowej generacji
SethJames 57 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Szacunek że puścili wersję z konsol zwykłych, a nie pro, albo mocnym PC jak większość firm. Gra trochę sprowadziła na ziemię, wygląda bardzo dobrze, miasto mega, animacje poziom max Payne 3, graficznie bardzo dobrze, choć słabe ciebie, odbicia niskiej rozdzielczości. Mam nadzieję że na ps5 pro zrobią lepszą jakość RT, oraz użytek z pssr2. Na bank nie zrobiło to na mnie takiego wrażenia tak GTA 5 na premierę na ps3 ( trzeba będzie czekać na wersję PC tam na Rtx 5080 w natywnym 4K z full et będzie miazga cyberpunk wersja na ps5 pro wygląda b.dobrze chyba graficznie się obroni przed tym GTA 6 Edytowane 27 Sierpnia przez SethJames
MaxxGroo 95 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Ciekawe czy tym razem też tak zepsują online jakimiś wynalazkami typu latający skuter z rakietami. Ograłem ostatnie misję online z GTA V i widać, że oderwani od rzeczywistości wariaci - biegasz w mundurze żołnierza wojny secesyjnej goniąc królika, wszystko z pływająca kamerą w kolorystyce tęczy. Kolejna nowa misja, wyścig gokartów w kolorystyce tęczy po tunelu czasoprzestrzeni. Oby te same zryte łby nie robiły misji do nowego GTA on-line.
Rekomendowane odpowiedzi