Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, samsung70 napisał(a):

o kurde, dla mnie mnie się to mega podoba! ale niech pokaże PRAWDZIWY gameplay, bo poki co to jedynie taki showreel i tech-demo, co nie zmienia faktu, ze jest mega. 

testowałeś już u siebie? 

@Ryszawy testował. Też planuję ale później. Na razie Dawnwalker na tapecie. 

Opublikowano
21 godzin temu, samsung70 napisał(a):

o kurde, dla mnie mnie się to mega podoba! ale niech pokaże PRAWDZIWY gameplay, bo poki co to jedynie taki showreel i tech-demo, co nie zmienia faktu, ze jest mega. 

testowałeś już u siebie? 

ale postęp względem takiego deluxe ski jump a to tylko kilka lat...

U mnie na jednej z najpotężniejszych kart AMD RX 9070 cyberpunk wygląda jakby był inną grą

Opublikowano
Teraz, tgolik napisał(a):

W Cyberpunku większość npców w zbliżeniu tak potrafi wyglądać. DLSS5 tylko to uwypukla i pauperyzuje.

kurła aż tak to im się nigdy nie przyglądałem tak po prawdzie, cisnąłem fabułe i w nią się wkręcałem, ale im dłużej tutaj z wami siedzę, to bardziej zaczynam przy tycg gierkach dłubać zamiast w nie grać jak zwykły śmiertelnik, problem tego typu, że to samo dłubanie czasami daje więcej frajdy niż granie :hihot:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, samsung70 napisał(a):

... im dłużej tutaj z wami siedzę, to bardziej zaczynam przy tych gierkach dłubać zamiast w nie grać jak zwykły śmiertelnik, problem tego typu, że to samo dłubanie czasami daje więcej frajdy niż granie :hihot:

Niniejszym mianuję Cię PCMR.

My nie gramy w gry, my gramy w opcje.

Edytowane przez tgolik
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, samsung70 napisał(a):

he.. w grze jest tyle różnych modeli?

czy to są twoje arty? 

Jak się przyjrzysz to wszystkie męskie modele na moich screenach, to ten sam facet. Więc tak, modeli jest sporo, bo mają różne czapki, okulary, randomowe dodatki na twarzy, ale baza jest raczej wąska.

Ale na targu na stadionie Dogtown spotkasz Kicińskiego i Iwińskiego, więc jest też trochę unikalnych modeli.

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano
5 minut temu, Ryszawy napisał(a):

Jak się przyjrzysz to wszystkie męskie modele na moich screenach, to ten sam facet. Więc tak, modeli jest sporo, bo mają różne czapki, okulary, randomowe dodatki na twarzy, ale baza jest raczej wąska.

Ale na targu na stadionie Dogtown spotkasz Kicińskiego i Iwińskiego, więc jest sporo unikalnych modeli.

dobra ,a jak zrobiles takie piekne arty?

Opublikowano
36 minut temu, samsung70 napisał(a):

dobra ,a jak zrobiles takie piekne arty?

Nacisnąłem Print Screen. Serio.

Mam jakieś dodatki pozwalające zatrzymać czas w grze, bo photomode w CP2077 mi się sypie, więc czasem używam. To są oczywiście screeny z DLSS 5, więc wszyscy podrasowani przez AI.