azgan 422 Opublikowano Czwartek o 20:52 Opublikowano Czwartek o 20:52 2 godziny temu, PaVLo napisał(a): Nie oglądam już więcej materiałów, bo nie chcę sobie psuć eksploracji, i odkrywania świata , ale ten materiał tylko upewnia mnie w przekonaniu, o kolejnej bardzo dobrej pozycji na przyszły rok To będzie taki Skyrim tylko z lepszymi zadaniami pobocznymi, dialogami i być może lepszym głównym wątkiem + oczywiście dużo lepsza grafika. Kolejny duży tytuł na setki godzin. 1
Zas 32 Opublikowano Czwartek o 21:47 Opublikowano Czwartek o 21:47 Sądząc po filmie z poprzedniej strony zapowiada się doskonała optymalizacja
Joloxx9 203 Opublikowano Czwartek o 21:52 Opublikowano Czwartek o 21:52 (edytowane) 5 minut temu, Zas napisał(a): Sądząc po filmie z poprzedniej strony zapowiada się doskonała optymalizacja Ale co? Nie oglądałem całego, parę minut i chodziło to ok. Przynajmniej kochanego stutteringu brak Edytowane Czwartek o 21:53 przez Joloxx9
azgan 422 Opublikowano Czwartek o 21:58 Opublikowano Czwartek o 21:58 (edytowane) 13 minut temu, Zas napisał(a): Sądząc po filmie z poprzedniej strony zapowiada się doskonała optymalizacja No 🤭 https://www.gry-online.pl/newsroom/nowe-rpg-fantasy-obsidianu-moze-jednak-dzialac-w-wiecej-niz-30-kl/z52b74f Edytowane Czwartek o 22:01 przez azgan
tuhmunud 57 Opublikowano Czwartek o 21:59 Autor Opublikowano Czwartek o 21:59 5 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Ale co? Nie oglądałem całego, parę minut i chodziło to ok Chłop mówił że w konfiguracji i9-12990k + RTX 3080ti + 64gb ramu chodziło mu 35-75 FPSów.
Stjepan 278 Opublikowano wczoraj o 04:36 Opublikowano wczoraj o 04:36 Cena tej gry jest przerażająca, najdrożej na świecie ma Polska, 350zł, nawet w Szwajcarii jest taniej, oni na Steam śpią dalej, nie wiedzą że dolar nie kosztuje już 5zł. Chodźcie złożymy pozew zbiorowy na Gabe/Steam że zawyża ceny gier. Tak 10k graczy by się podpisało pod tym.
Joloxx9 203 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 godziny temu, Stjepan napisał(a): Cena tej gry jest przerażająca, najdrożej na świecie ma Polska, 350zł, nawet w Szwajcarii jest taniej, oni na Steam śpią dalej, nie wiedzą że dolar nie kosztuje już 5zł. Chodźcie złożymy pozew zbiorowy na Gabe/Steam że zawyża ceny gier. Tak 10k graczy by się podpisało pod tym. https://bezprawnik.pl/kwiatki-z-licencji-na-steamie/ Regulamin steam zabrania skladania pozwow zbiorowych 1
Stjepan 278 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 15 minut temu, Joloxx9 napisał(a): https://bezprawnik.pl/kwiatki-z-licencji-na-steamie/ Regulamin steam zabrania skladania pozwow zbiorowych Ale prawo nie zabrania, a prawo jest nad regulaminem steam, takie moje logiczne myślenie.
Zas 32 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 17 godzin temu, Stjepan napisał(a): Ale prawo nie zabrania, a prawo jest nad regulaminem steam, takie moje logiczne myślenie. W USA prawo nie zabrania zrzeczenia się swoich uprawnień, a ty, akceptując regulamin, przyjmujesz na wypadek sporu właściwość tamtejszych sądów.
Rekomendowane odpowiedzi