skunRace Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nowa Saga o Wiedźminie została oficjalnie zapowiedziana. https://www.thewitcher.com/pl/en/news/42167/a-new-saga-begins CD Projekt RED zapowiedziało oficjalnie kolejną odsłonę cyklu Wiedźmin. Na ten moment nie zdradzono żadnych szczegółów na temat produkcji. Wiadomo jedynie, że tytuł rozpocznie „nową sagę”. Jednocześnie ogłoszono, że studio zamiast korzystać z własnego silnika REDengine, będzie bazować na Unreal Engine 5 w ramach „strategicznej współpracy” z Epic Games. Jednak sama gra nie będzie tytułem ekskluzywnym dla Epic Games Store. Źródło: gry-online.pl 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Niestety obawiam się o Wieśka 4 jak poszło info o nowych woke/lgbt show runnerach. Tak jak i zatrudnianiu nowych osób do studia nie za talent a bycie lgbt+. Widzicie jak wygląda nowy Drago Age Oby to nie miało wpływu na wieśka bo serio nie kupię. Chcę tylko i aż dobrej gry jak Wiesiek 3. Gra ma być grą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerreroRoche Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ciekawe, czy pójdą drogą Cyberpunka z możliwością stworzenia własnego Wiedźmina, czy zagramy konkretnym bohaterem. I jak poradzą sobie na UE5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tak szczerze to ja się dużo bardziej cieszę z "rimejku" pierwszego Wiedźmina, tutaj może być różnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 56 minut temu, FerreroRoche napisał: Ciekawe, czy pójdą drogą Cyberpunka z możliwością stworzenia własnego Wiedźmina, czy zagramy konkretnym bohaterem. I jak poradzą sobie na UE5. Teraz nie będą mieć wymówek, problemem może być jedynie Ziemniak (XSS) a PS5/PS5 PRO/XSX i PC sobie poradzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerreroRoche Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 7 minut temu, skunRace napisał: Tak szczerze to ja się dużo bardziej cieszę z "rimejku" pierwszego Wiedźmina, tutaj może być różnie. No nie wiem, "Rimejk" też może oberwać przez dzisiejszą poprawność, przez co straci trochę pazur. Szczególnie, że nie brakowało tam ostrych tekstów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, FerreroRoche napisał: Ciekawe, czy pójdą drogą Cyberpunka z możliwością stworzenia własnego Wiedźmina, czy zagramy konkretnym bohaterem. I jak poradzą sobie na UE5. Obstawiam, że będzie można stworzyć swojego Wiedźmina w wersji męskiej, damskiej czy ten nawet niebinarnej... Niestety bardzo się boję o jakość tej produkcji i drogi którą podążają Redzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się