Wiedźmin 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
Nie wiem jaką kartę mam kupić aby się nie przejechać. Monitoring złącza w Astral mi pasuje a cewki nie pasują jak mam miesiącami w czasie pracy tego stada cykad słuchać...to podziękuję. Selekcja GPU i przewalenie 10 sztuk aby trafić...to było do Deuterium robione widocznie nie ma innej opcji zarówno poprzedni INNO3D RTX 4090 jak obecny INNO3D 5090 ICHILL FROSTBYTE są akceptowalne bo to nie przewalone ponad limit PL żaden szał...topka jak Astral / Galax HOF / Lightning ruletka...nie chcę ruletki. Ręce opadają. -
Przez Mar_s · Opublikowano
A czy ty myślisz że ja siedzę na forum i przeglądam ten syf? Czasem przypadkiem wejdę i coś mi wpadnie w oko, dzisiaj akurat wpadło to, facet miał pecha że miałem czas. Poza tym nie on jeden tak robi, tylko że pozostali czasem coś od siebie napiszą. @AndrzejTrg być może -
Przez Lypton · Opublikowano
Po opiniach z neta myślałem, że będzie trudniejsza. Pisano, że nawet na normalu jest hardkor. Ale nie jest. Przynajmniej po tych kilku godzinach. Wystarczy nie lecieć na pałę i w miarę możliwości unikać konfrontacji. Każda strzelanina rozpoczyna polowanie, kiedy xenki zamiast patrolować okolicę, ruszają w naszą stronę oraz podnosi poziom agresji roju (oraz poziom stresu marines) - im wyższy, tym więcej obcych w lokacji i dłuższe zmasowane ataki. Po osiągnięciu maksa, rozpoczyna się niekończące się zmasowane natarcie i jedyną opcją jest spierdalanko do bazy. Amunicja niestety też nie jest zasobem odnawialnym (to, co wzięliśmy ze statku i ew. co udało się znaleźć na mapie plus perk dodający jeden, marny magazynek przy każdym odpoczynku), a pistolecikiem to obcego najwyżej wkurwić można. Prostym sposobem na czisowanie bydlaków jest rozstawienie wykrywaczy ruchu przy transporterze opancerzonym. Wykrywacz należy następnie zniszczyć - robi się to z poziomu mapy, nie trzeba wojaków w pobliżu do tej czynności - wydaje on dźwięk wabiący przeciwników z okolicy, a transporter robi z nich mielone.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi