Ludzie się zesrali na podstawie trailera, który tak naprawdę nie pokazuje nic poza faktem, że Ciri będzie główną bohaterką.
Jak ona będzie wyglądała to jeszcze może się zmienić w sporym stopniu i jakoś wątpię, że za powiedzmy 2-3 lata jak CDPR zacznie rzucać trailerami, prezentacjami generalnie ruszy marketingowa maszyna na dobre, to że większość jeszcze będzie pamiętała, czemu tak naprawdę była przeciwna czy sceptyczna względem produkcji. Jak pokazuje rzeczywistość - ludzie się rzucą jak reksio na szynkę i to nawet jeśli część z nich będzie miała w pamięci premierę Cyberpunk.
Mi kompletnie nie przeszkadza, że będę grał Ciri, a nie kolejny raz Geraltem, ważne aby dowieźli historią, możliwością wyborów, gameplayem, a raczej nie mam wątpliwości, że tak się stanie. Zupełnie mi bez różnicy czy Ciri jest lesbą, bi czy jeszcze inną/ym zaimkiem. Who gives shit. To jest gra, mam się przy niej dobrze bawić, a nie oczekiwać zgodności z moją ideologią czy kogokolwiek innego.
No i o takie informację mnie chodziło
Ja bardzo rzadko gram w słuchawkach więc zależy mi na względnej ciszy , tak więc @Dirian który z podanej dwójki będzie najcichszy? Chyba że jest jakaś inna jednostka górująca w tym parametrze?
Rekomendowane odpowiedzi