Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, tgolik napisał(a):

- Wiedźmin 3 już pod koniec 2018 roku kosztował na promocjach 59,90 zł i to za Game of The Year Edition.

- Cyberpunk 2077 obecnie - 4 lata po premierze, sprzedaje się w pakiecie z dodatkiem po 150 zł na promocjach i jest obecnie najlepiej sprzedającą się grą czysto singlową na świecie (STEAM Global)

- generalnie Cyberpunk został sprzedany przez CD Projekt w dużo wyższej średniej cenie niż Wiedźmin 3

I to jest niestety bardzo smutne, wręcz przygnębiające. Już nie wspominając o stadzie 10 mln. lemingów zrobionych na szaro na pre-orderach. A może właśnie pomimo tego.
Każdego Wieśka kupiłem na premierę. Cyberbuga po poprawkach zamierzam kiedyś ograć -gdy będzie w promocji razem z DLC za maksymalnie 50 zł (na Steam, także minus dola dla Gabena, he he :E). Więcej im zarobić nie dam. 

Opublikowano
Godzinę temu, Zas napisał(a):

Cyberbuga po poprawkach zamierzam kiedyś ograć -gdy będzie w promocji razem z DLC za maksymalnie 50 zł (na Steam, także minus dola dla Gabena, he he :E). Więcej im zarobić nie dam. 

Sorry ale ta gra jest już mega grywalna od baaaaardzo długiego czasu. Z pewnością CDPR zasłużyło na wszystkie słowa krytyki za wypuszczenie tej gry w takim stanie ale dzisiaj ta gra to mistrzostwo i czepianie się "bugów" teraz to już gruba przesada. Poczekaj jeszcze z 15 lat może za darmo będą rozdawać w jakimś czasopiśmie. 

• Upvote 2
Opublikowano
2 godziny temu, Zas napisał(a):

I to jest niestety bardzo smutne, wręcz przygnębiające. Już nie wspominając o stadzie 10 mln. lemingów zrobionych na szaro na pre-orderach. A może właśnie pomimo tego.
Każdego Wieśka kupiłem na premierę. Cyberbuga po poprawkach zamierzam kiedyś ograć -gdy będzie w promocji razem z DLC za maksymalnie 50 zł (na Steam, także minus dola dla Gabena, he he :E). Więcej im zarobić nie dam. 

Cyber kupiłem za 99 bądź 119 zł 4-5 miesięcy po premierze. Odpowiednia cena wtedy była. Do tej pory czekam na brak supportu i final patch, zagrałem może 5h i nie wciągnął mnie kompletnie. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Nie jest to jeszcze 100% dowód na fałszerstwo, bo na Intelu to pokazuje tylko pobór samego układu graficznego (trzeba doliczyć ~60 W). Ale i tak dziwnie mało. W każdym razie kanał "Testing Games" to śmietnik.
    • W przypadku NVME 5gen jak Aorus 10000 eksperymentowałem z wymianą termopadów i Gelid GP-Extreme nie wnosił wiele. Wściekle się to grzeje dlatego tak wielkie radiatory w serii dodają...z którymi jest tylko problem przez ich rozmiary gdyż przy slocie M.2 pod poziomem GPU umiejscowionym nie idzie tego użyć.         Bez radiatora nie da się tego dysku używać...piekło przy montażu liniowym video i podobnym użytkowaniu. Trzeba wybrać mobo które ma alu płaski radiator bardzo dużej powierzchni...a najlepiej brać NVME 4gen 7000 w którym takiego piekła nie ma.   Także...dzięki za taki postęp technologiczny.        
    • Trade w PoE jest bardzo dobrze rozwiązany. Strona z filtrami działa przyjemnie, masz wszystko w niej, co byś tylko mógł chcieć. AH w ARPG to nieporozumienie, czego dobitnym przykładem było D3(choć z nieco innych względów).   Lecę przez mapy T8 obecnie, rzeźnia niesamowita.  
    • El Cid 2 sezony Ted Lasso Czarnobyl Suburra pierwszy sezon     sporo starsze :   Unit ( Jednostka ) dość stary kozacki serial o specialsach Breaking Bad jeśli to możliwe że nie widziałeś Gotowe na wszystko, do dziś top ten dla mnie Gomorra, absolutny włoski killer Shameless wszystkie sezony, co jeden to lepszy hell on wheels downton abbey spartakus Rzym Banshee Nocny recepcjonista Czysta krew z polskich, śmieszki, ale dla mnie świetnie ogląda się czas honoru i Stulecie Winnych, Rojst, chyłka, Skazana... o takich tytułach jak kompania braci czy Sopranos nawet nie wspominam   dawniej było mniej tego, ale lepsze, teraz tygodniowo 10 nowych seriali ale 11 z nich nie da się oglądać          
    • Piszą że ten deck jest spoko, bo jest wpinany jako całość w gniazdo USB i naokoło, a te oryginalne pady tylko w szyny i po czasie się psują. Do tego joye z hallem, ale za to wibracje gorsze.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...